fbpx

Beauty tricks με τη χρήση διάφανης πούδρας σε ελεύθερη μορφή (loose powder)

 Η πούδρα σε ελεύθερη μορφή είναι ένα προϊόν μακιγιάζ που όλες πρέπει να έχουμε στην συλλογή μας.

Όμως το υπέροχο με αυτή την πούδρα είναι ότι έχει πολλές άλλες χρήσεις εκτός από το την εφαρμογή της μετά την βάση μας.

Πάμε να δούμε λοιπόν πώς μπορείτε να την αξιοποιήσετε!

 

1. Για να αποτρέψετε το eye liner σας να μουτζουρωθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας:

images
Αφότου έχετε εφαρμόσει το eye-liner σας, περάστε με ένα λεπτό πινέλο την πούδρα από πάνω ούτως ώστε να το «κλειδώσετε» και να αποτρέψετε τυχών μουντζούρες που συμβαίνουν σε όλες μας με το πέρασμα την ημέρας.

2. Για να εμπλουτίσετε τον όγκο των βλεφαρίδων σας:


Aρχικά, απλώστε μια στρώση μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας και στη συνέχεια απλώστε μια μικρή ποσότητα πούδρας στις βλεφαρίδες σας με ένα πινέλο σκιάς. Τελειώστε με ακόμα μια στρώση μάσκαρα και απολαύστε πιο πλούσιες βλεφαρίδες στη στιγμή, χωρίς τη χρήση ψεύτικων βλεφαρίδων.

 

3. Αποτρέψετε την πτώση σκιάς κάτω από τα μάτια κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ:

Μετά την εφαρμογή του foundation, τοποθετήστε την πούδρα σε ελεύθερη μορφή στην περιοχή κάτω από τα μάτια ούτως ώστε αυτό να λειτουργήσει σαν ένα εμπόδιο για την σκιά να μουτζουρώσει το κάτω μέρος του ματιού σας αφού όλες οι σκιές που θα έπεφταν σε αυτό θα πέσουν τώρα στην στρώση πούδρας που θα εφαρμόσετε. Τελειώστε σκουπίζοντας με ένα πινέλο την ποσότητα της πούδρας κάτω από τα μάτια και συνεχίστε με την εφαρμογή του concealer σας για ένα φωτεινό βλέμμα χωρίς μουτζούρες.


4. Μετατρέψτε οποιοδήποτε κοκκινάδι σας σε matte:


Aφού εφαρμόσετε το αγαπημένο σας κοκκινάδι, τοποθετήστε ένα λεπτό χαρτομάντιλο στα χείλη σας και με την χρήση ενός πινέλου εφαρμόστε την πούδρα σε όλα τα χείλη πάνω από το χαρτομάντιλο. Η πούδρα, σε συνδυασμό με το χαρτομάντιλο, θα απορροφήσουν τη γυαλάδα του κοκκιναδιού σας, αφήνοντας σας με τέλεια matte χείλη.

Εσείς ακόμα να τα δοκιμάσετε;

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending