fbpx

Οι 2 “μουσικοί του δρόμου” που έκλεψαν τις εντυπώσεις στο φετινό Χ-Factor!

Το πολυαγαπημένο μας τηλεοπτικό show “Χ-factor” επέστρεψε φέτος στο Sigma και είναι πολλά υποσχόμενο, αφού μας χάρισε μοναδικές στιγμές γέλιου, αλλά και συγκίνησης στην πρεμιέρα του.

Καταλαβαίνει κανείς, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, ότι ο πήχης για φέτος έχει ανεβεί πολύ ψηλά και οι διαγωνιζόμενοι είναι έτοιμοι να μας γοητεύσουν με τις απίστευτες ερμηνείες τους και την πρόοδο τους στο show.

royva

 

Στο μεταξύ, η ανανεωμένη τετράδα κριτών φαίνεται να είναι πιο αισιόδοξη από ποτέ για την επιτυχία του διαγωνισμού και δήλωσαν πολλές φορές τον ενθουσιασμό τους για τα ταλέντα που αντιμετώπισαν από τη θέση του κριτή στις auditions. Ποιοι είναι οι φετινοί κριτές; Πέγκυ Ζήνα, Γιώργος Θεοφάνους, Tamta και Θοδωρής Μαραντίνης είναι αυτοί που θα αναδείξουν το φετινό νικητή και θα συνεργαστούν με τα ανερχόμενα ταλέντα.

x-factor-greece

 

Στην πρεμιέρα είδαμε να γίνονται πολλά…. Όμως, δύο είναι οι εμφανίσεις οι οποίες ξεχώρισαν και καθήλωσαν το κοινό, τόσο με την απίστευτη ερμηνεία τους όσο και με την ιδιότητα τους ως “Μουσικοί του δρόμου”. Οι δύο αυτοί μουσικοί είναι ο Αλέξανδρος Πιτσάνης και  ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Είναι αυτοί που πήραν το ρίσκο να άφησουν τα στενοσόκακα του δρόμου και να παρουσιαστούν στη σκηνή του μεγάλου μουσικού διαγωνισμού.

 

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είναι 31 ετών και ζει στην Αθήνα. Από το 2007 απολαμβάνει να τραγουδά στο δρόμο και δήλωσε πως “η ζωή στο δρόμο” είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινοτήτας του. Στην ερώτηση της παρουσιάστριας, αν ο ίδιος φτάσει ψηλά στο show θα επιστρέψει στο δρόμο, η απάντηση ήταν αναμφισβήτητα “ΝΑΙ“.  Συγκεκριμένα, πριν την εμφάνιση του στη σκηνή, είπε στη κάμερα του ΣΚΑΙ:

aggelopoulos

“Θεωρώ ότι ο δρόμος είναι από τις ομορφότερες στιγμές, και τις πιο αληθινές. Εκεί πέρα μαθαίνεις και τι αξίζεις, αν αξίζεις και πόσο αξίζεις.”

 

 

Τι έγινε στην εμφάνιση του και τι είπαν οι κριτές;

aggelop2

Ο ίδιος δήλωσε πως δεν είναι fan των talent shows, και στο παιχνίδι πήγε απλά για να ακούσει μια γνώμη παραπάνω. Τι έγινε; Πέρασε;

O Παναγιώτης τραγούδησε “Σ’ τα είπα όλα” του Σωκράτη Μάλαμα, με το κοινό να χτυπά αδιάκοπα παλαμάκια στους ρυθμούς του λαϊκού τραγουδιού. Στο τέλος, ο κόσμος τον αποθέωσε με κραυγές και δυνατό χειροκρότημα, ενώ οι κριτές σχολίασαν τα κλειστά μάτια κατά τη διάρκεια της ερμηνείας. Ένας μουσικός του δρόμου, που ένιωσε άβολα μπροστά από τόσο κόσμο, φώτα και φασαρία, προσπάθησε να τα αποφύγει με αυτό το τρόπο. Κατα τ’ άλλα πήρε 4 “ΝΑΙ” και συνεχίζει στην επόμενη φάση, με ανοιχτά μάτια!

Δες την ερμηνεία του:

https://youtu.be/VgaPi9cQSzY

Capture

 

Ο δεύτερος “μουσικός του δρόμου” που είδαμε ήταν ο Αλέξανδρος Πιτσάνης, ο οποίος προκάλεσε έντονα συναισθήματα με την εξιστόριση της προσωπικής του εμπειρίας, που τον οδήγησε στο δρόμο. 

jhh

Δεν άγγιξε μόνο με τη φωνή του, αλλά και με την ευγενική παρουσία του στο χώρο του X-factor. Ένας άνθρωπος που τα έχασε όλα. Σπίτι, δουλειά, φίλους, χρήματα, και άρχισε μια νέα ζωή. Μια ζωή από το μηδέν, στα δρομάκια της Θεσσαλονίκης, με μοναδική συντροφιά την κιθάρα του, που έχασε στη διαδρομή του για τις auditions.

Ο ίδιος ανάφερε πως αγάπησε το δρόμο, αλλά πήρε και πολλή αγάπη από το δρόμο, γι’ αυτό αποφάσισε να κάνει μόνο αυτό. Συγκεκριμένα είπε:

Ο δρόμος ήταν αυτός που με γέμιζε. Γέμιζε τη ψυχή μου. Έχω μείνει άστεγος ένα διάστημα, έπρεπε να το κάνω για να μπορέσω να ξεκινήσω από το μηδέν. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες. Ήμουνα πολύ φοβισμένος στο δρόμο, όμως είπα αυτό θα κάνω. Είμαι στον πάτο και θα προσπαθήσω να ανηφορήσω“.

 

Ήρθε στο X-factor για να ανηφορήσει ακόμα πιο ψηλά, αφού μετα την απίστευτα καλή ερμηνεία του απέκτησε ήδη τους πρώτους του θαυμαστές. Πήγε ένα βήμα παραπέρα, και τραγούδησε μπροστά στο κοινό το αγγλικό κομμάτι “Use somebody” των Κings of Leon.

sdsf

O Aλέξανδρος κατάφερε έτσι να κερδίσει τις εντυπώσεις των κριτών με τη φωνή του και την απλότητα της παρουσίασης του, καθώς και να πάρει τα 4 ναι των κριτών για να περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. Τα σχόλια των κριτών των αποθέωσαν και όπως ανάφερε η Τάμτα, θέλουν να τον κρατήσουν στο παιχνίδι για πολύ καιρό. Τέλος, ο Μαραντίνης δήλωσε πρώτος fan του Αλέξανδρου και του ευχήθηκε αυτή να είναι μια καλή νέα αρχή στη ζωή του διαγωνιζόμενου.

Δες την ερμηνεία του:

https://youtu.be/N2gui92x-H8

Capture2

 

Εμείς τους απολαύσαμε και καταλάβαμε πως το τραγούδι δεν θέλει μόνο φωνή. Θέλει ψυχή και θέληση. Στις δύσκολες στιγμές τους, διάλεξαν το τραγούδι. Ένας τρόπος έκφρασης και αναστήλωσης του χαμένου τους εαυτού. Από τους δρόμους της Ελλάδας, στην σκηνή του X-factor, λοιπόν. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να τους ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, και μακάρι ο δρόμος να γίνει μια παλιά καλή ανάμνηση, μετά από αυτό το τηλεοπτικό παιχνίδι.

Αναμένουμε να σας απολαύσουμε στις επόμενες εμφανίσεις σας Αλέξανδρε και Παναγιώτη!

 

Δες επίσης: Τους είπαν απλά να τραγουδήσουν.. Το αποτέλεσμα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending