fbpx

5+1 Accessories για το ανοιξιάτικο Outfit σου

Τα αξεσουάρ να ξέρεις ότι πάντα τελειοποιούν το outfit μας σε κάθε περίπτωση.  Είτε αυτό είναι καθημερινό είτε βραδινό. Λογικά θα αναρωτιέσαι κι εσύ για το “Τι αξεσουάρ μπορώ να βάλω, αφού είμαι άντρας;”.

Κι όμως φίλε μου παρακάτω θα σου δείξω τι μπορείς να βάλεις για να πάρεις το καθημερινό σου look πολύ “μπροστά”.

 

1. Η backpack

backpack

Είναι trend να έχεις μια backpack και είναι από τα βολικά trends.  Ειδικά όταν έχεις πανεπιστήμιο σε ευκολύνει με το κουβάλημα.  Παρ’ όλα αυτά σου προτείνω τη μεγάλη backpack-σακίδιο.  Χρωματισμός: γκρίζο.  Αν δεν έχεις ακόμα τη δικιά σου backpack θα πρέπει να την αποκτήσεις σύντομα μιας και θα βολέψει και βάλει στο στυλ σου μια πολύ δυνατή “πινελιά”.

 

2. Καπέλο 

cap

Ο ήλιος πλέον είναι καθημερινό φαινόμενο σιγά-σιγά και ένα αξεσουάρ που ταιριάζει απόλυτα είναι το καπέλο σου.

 

3. Φουλάρι

foulari

Μπορεί να το βλέπεις με περίεργο μάτι και να λες “ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ”.  Κι όμως.  Γιατί να βάλεις το άσπρο μπλουζάκι σου έτσι;  Μπορείς να δέσεις στο λαιμό το φουλάρι σου -πολύ χαλαρά- έτσι για να δώσεις έναν αέρα λίγο πιο Ιταλικό.

 

4. Ρολόι

watch komono
Το χρυσό ρολόι θα σου λύσει τα χέρια αφού είναι ιδανικό από το πρωί μέχρι το βράδυ.  Σταθερή αξία του χρυσού, αφού είναι δεδομένο ότι μπορεί να συνδυαστεί με όλα και όλες τις ώρες!

 

5. Παπούτσια shoes
Θα σου προτείνω το άσπρο.  Αλλά όχι το sneaker.  Το Slip on plimsolls που είναι η καλύτερη επιλογή σε παπούτσι για την άνοιξη, αλλά και για το καλοκαίρι.  Προτίμησε ένα άσπρο ζευγάρι γιατί θα συνδιαστεί εύκολα με τα ρούχα σου αλλά και γιατί είναι must-have για την περίοδο.

Δες: 5 Τρόποι να φορέσεις τα λευκά σου sneakers στο Πανεπιστήμιο (και όχι μόνο)!

 

6.  Κολώνια

perfume

Δεν επιτρέπεται να φεύγεις από το σπίτι χωρίς τουλάχιστον ένα “ψιτ” από το άρωμα σου.  Αν δεν το έκανες μέχρι στιγμής, δοκίμασε το 🙂 Φόρεσε την κολώνια σου από το πρωί.  ΜΗΝ κάνεις μπάνιο μ’ αυτήν απλά μικρή ποσότητα.  Πολύ δυνατό προσόν για έναν άντρα να μυρίζει ωραία.  Σου προτείνω την ISSET MIYAKE – NUIT DISSEY, που σίγουρα θα τραβήξεις τα βλέμματα και θα “σπάσεις” μύτες.

Εμπιστέψου με και θα με θυμηθείς!

 

Kάνε Like στη σελίδα StudentLife Trends, για να μη χάνεις κανένα άρθρο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending