fbpx

Η Άντζελα Δημητρίου στην πιο ανατρεπτική Πασχαλινή διαφήμιση!

Aπό τα τηλεοπτικά σποτ του Jumbo τα έχουμε δει (οι περισσότεροι) όλα..! Αλλά φέτος ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μας. Οι πολυσυζητημένες διαφημίσεις των καταστημάτων, εδώ και λίγα χρόνια είναι το πρώτο θέμα σε συζητήσεις, τόσο σε πρωινές εκπομπές όσο και σε συζητήσεις φίλων, αφού είναι έξυπνες και σου “κολλάνε” στο μυαλό.

Πέρσυ ήταν το ποίημα στο νονό “Γεια σου νονέ μου, ωραία η λιακάδα, ραντεβού στα Jumbo νονέ για λαμπάδα”, που μάλλον θα τη θυμάσαι! 

Φέτος;

gfff

Φέτος επιφυλάσσουν μια τεράστια έκπληξη στο κοινό, αφού το τηλεοπτικό σποτ που θα εμφανιστεί στους δέκτες μας, είναι μια απροσδόκιτη διαφήμιση με τη συμμετοχή της πασίγνωστης τραγουδίστριας  Άντζελας Δημητρίου, η οποία ζητά από τον άντρα της υπόθεσης να “χτυπήσει σαν άντρας” το αυγό του.

 

Η υπόθεση στο βίντεοκλιπ έχει ως εξής:

antzel

Βράδυ Ανάστασης στο χωριό. Όλο οι χωριανοί άναψαν τις λαμπάδες τους και περπατούν στα δρομάκια του χωριού, ενώ η πονεμένη Άτζελα αναζητά το “γιατί” του χωρισμού, μέσα στο τραγούδι της. Το “γιατί” της απόρριψης, της φυγής, της ανεπούλωτης πληγής. Ένα γιατί δικό σου και δικό μου. Η μέρα της Ανάστασης θα είναι και η δική της “Λύτρωση” από τον πόνο;

 

Δες το βίντεο του τηλεοπτικού spot!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending