fbpx

Πώς να πετύχετε το τέλειο contouring στο πρόσωπο σας!

Το contouring ή αλλιώς οι φωτοσκιάσεις, είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο δυνατά όπλα που μια γυναίκα μπορεί να χρησιμοποιήσει για να πετύχει ένα λεπτό και καλοσχηματισμένο πρόσωπο. Αυτή που έκανε γνωστό το contouring δεν είναι άλλη από την Kim Kardashian, η οποία άλλαζε το σχήμα στη μύτη, στο πηγούνι και έκανε το πρόσωπο της να έχει γωνίες.

Με λίγα λόγια, το contouring γίνεται με τη χρήση μιας σκούρας  matte πούδρας (bronzer), με σκοπό να δημιουργήσει σκιάσεις στα σημεία το οποία θέλει να σχηματίσει και να δημιουργήσει γωνιές, κάνοντας το πρόσωπο να δείχνει πιο λεπτό.

Οι φωτοσκιάσεις να αναφέρω ότι μπορούν να γίνουν και με προϊόντα σε υγρή μορφή αρχικά, και στο τέλος να περαστούν από πάνω με bronzer σε μορφή πούδρας για ένα πιο τέλειο αποτέλεσμα, με μεγάλη διάρκεια.

 

1o βήμα: Βάση

cont1
Το πρώτο βήμα που χρειάζεται να κάνεις είναι να εφαρμόσεις τη βάση σου σε όλο το πρόσωπο, για να ετοιμάσεις το πρόσωπο για το επόμενο βήμα.

 

2ο βήμα: Προσθέτεις το σκούρο προϊόν

cont2
Πρόσθεσε με το πινέλο σου το σκούρο προϊόν στα ζυγωματικά, στους κροτάφους και στα πλαϊνά σημεία της μύτης, για να την κάνεις να φαίνεται πιο λεπτή. Eφάρμοσε concealer στα σημεία που θέλεις να φωτίσεις.

 

3ο βήμα: Blend με το πινέλο

cont3

Σβήσε καλά με το πινέλο σου το προϊόν που μόλις εφάρμοσες, και πέρασε από πάνω το bronzer σου σε μορφή πούδρας.

cont4

Εφάρμοσε κι εσύ αυτή την τεχνική!

Θα δεις το πρόσωπο σου να μεταμορφώνεται με τη μαγεία του μακιγιάζ!

 

Kάνε Like στη σελίδα StudentLife Trends, για να μη χάνεις κανένα άρθρο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending