fbpx

Η νέα fashionable τάση για να αποβάλεις το άγχος!

Η καινούρια τάση απαλλαγής του άγχους ονομάζεται Colour Therapy. Θυμάσαι εκείνα τα βιβλία ζωγραφικής που είχαμε μικροί; Αυτό ακριβώς είναι η Colour Therapy.

Πάμε να δούμε πώς λειτουργεί:

 

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ο διαλογισμός και ο χρωματισμός εικόνων απενεργοποιεί το μυαλό μας από άλλες σκέψεις, κάνοντας μας να επικεντρωθούμε στο παρόν και κατά συνέπεια να απελευθερωθούμε από το άγχος!

vogue-colouring-2-xlarge

Έτσι λοιπόν λόγω αυτής της καινούργιας τάσης τα βιβλία ζωγραφικής ενηλίκων βρίσκονται πλέον στη λίστα των best sellers του Amazon ανάμεσα τους και αυτό της Vogue, η οποία φρόντισε να εκδώσει το δικό της βιβλίο ζωγραφικής κάνοντας τη Colour Therapy fashion trend!

 

vogue-colouring-book-cad-eauonline

Υπάρχει καλύτερος τρόπος  για να αποβάλεις το άγχος και να εκφράσεις τη δημιουργικότητα σου από το να χρωματίζεις κοκτέιλ φορέματα Christian Dior, Balenciaga, Givenchy και Chanel; To βιβλίο ζωγραφικής της Vogue, αποτελείται από σχέδια εμπνευσμένα από τις σελίδες μόδας του περιοδικού τη δεκαετία των 50᾽ς και όχι μόνο. Περιλαμβάνει ακόμη και στυλιστικά tips.

 

vogue-colouring-book_8-800x1200

Μπορείς λοιπόν να βάλεις τη δική σου χρωματιστή πινελιά σε όλα εκείνα τα στυλ που άφησαν το στίγμα τους στο κόσμο της μόδας και να τα συγκρίνεις με άλλους, δημοσιεύοντας τα στον λογαριασμό σου στο Instagram με το hashtag #voguecolouringbook.

 

VCB4

 

Vogue colouring book από Amazon

 

Ξέχνα λοιπόν τη γιόγκα και πάρε χρωματιστά μολύβια! 

 

Δες επίσης: Κατέβασε τα πιο fashionable emojis στο κινητό σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending