fbpx

‘Οταν το FAKATEtous εμπνεύστηκε από το StudentLife! (βίντεο)

Η κυπριακή πραγματικότητα είναι αλήθεια ότι προσφέρεται για άφθονη σάτιρα και η γνωστή εκπομπή FAKATEtous καταφέρνει να το κάνει πολύ καλά. Γι’ αυτό σημειώνει και μεγάλη επιτυχία στη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Στην ομάδα του StudentLife άλλωστε, έχουμε φανατικούς οπαδούς της εκπομπής και ιδιαίτερα του Παυλή! Σας θυμίζουμε και το QUIZ που με μεγάλο ενθουσιασμό ετοιμάσαμε: Δες ποιος χαρακτήρας του FΑΚΑΤΕtous είσαι!

Φαίνεται όμως πως δεν βλέπουμε μόνο εμείς FAKATEtous, αλλά και οι FAKATEtous διαβάζουν το StudentLife! Όου γιέααα! 

Στην εκπομπή της περασμένης Δευτέρας (11/4) λοιπόν, ένα από τα σατιρικά σκετσάκια της εκπομπής είχε θέμα “Πώς θα ήταν αν οι Κύπριες γυναίκες πήγαιναν κυνήγι“. Αυτό αμέσως μας έφερε στο μυαλό ένα πετυχημένο άρθρο που ετοίμασε πριν μερικούς μήνες η αρθρογράφος του StudentLife, Μαρίνα Χριστοφίδη, αν πείτε με ποιο τίτλο… “Αν οι Κυπραίες επηαίναν κυνήγι: Πώς θα ήταν;!

Η πραγματικότητα είναι πως δεν ξέρουμε αν ήταν απλή σύμπτωση. Στο σκετσάκι πάντως ειπώθηκαν οι ίδιες ή παρόμοιες φράσεις με αυτές του άρθρου. 🙂 Όπως και να ‘χει, εμείς απολαύσαμε την τηλεοπτική εκτέλεση του άρθρου της Μαρίνας. Θα χαρούμε και στο μέλλον να δούμε τη δουλειά αρθρογράφων μας να εμφανίζεται στις οθόνες μας! Για οποιαδήποτε άλλη έμπνευση, απλά πληκτρολογήστε www.studentlife.com.cy! 🙂

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, διαβάστε το σχετικό άρθρο και βρείτε τις ομοιότητες! 🙂

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending