Η ξεχωριστή Ελένη Κοσκινά: η Ελληνίδα Nicki Minaj τουX-Factor 2016!

Από την πρώτη κιόλας χρονιά, δήλωνα πιστή θαυμάστρια του μουσικού παιχνιδιού X-Factor! Λίγο η ποικιλία, λίγο ο Σάκης! Γενικότερα, τέτοιου είδους παιχνίδια μου αρέσουν και τα παρακολουθώ και σε μια πιο “διεθνή” κλίμακα. Όμως το άρθρο μου αφορά σε μια συγκεκριμένη περίπτωση, του ελληνικού X-Factor, την οποία ξεχώρισα στο πιο πρόσφατο επεισόδιο, της Παρασκευής.

Η αλήθεια είναι πως τα ταλέντα είναι πολλά και ο ανταγωνισμός τεράστιος. Οι διαγωνιζόμενοι, καλύπτουν ένα πολύ ευρύ φάσμα της μουσικής και χωρίς να δηλώνω «expert» στον χώρο αυτό, μια 16χρονη με εντυπωσίασε, με ένα τρόπο μοναδικό. Κατάφερε να μου αποσπάσει την προσοχή και το ενδιαφέρον, με ένα τρόπο τον οποίο δεν μπορώ να εξηγήσω. Δεν είναι η φωνή, δεν είναι η χροιά, δεν είναι το χρώμα. Ίσως να είναι η σπανιότητα του είδους. Δεν ξέρω!

Βγαίνοντας στη σκηνή και δηλώνωντας πως θα τραγουδήσει το “Ανακόντα” της Nicki Minaj δεν περίμενα και πολλά. Ίσως λανθασμένα υποτίμησα τις δυνάμεις της, ίσως να υπερεκτίμησα τη Nicki Minaj. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν περίμενα να ενθουσιαστώ τόσο. Και όμως, στο πιο γρήγορο σημείο του τραγουδιού έγινε… ΜΠΑΜ!

Δεν θα πω περισσότερα, σε αφήνω να την απολαύσεις στο πιο πάνω βίντεο!

Εσένα πώς σου φάνηκε;

 

Δες επίσης: Οι 2 “μουσικοί του δρόμου” που έκλεψαν τις εντυπώσεις στο φετινό Χ-Factor!