fbpx

6+1 προϊόντα must για το νεσεσέρ σας!

Ένα νεσεσέρ για μακιγιάζ δε χρειάζεται να έχει δεκάδες προϊόντα για να θεωρείται ολοκληρωμένο. Είναι κάποια προϊόντα όμως που είναι πλήρως απαραίτητα και κάθε γυναίκα πρέπει να έχει!

Είτε είσαι καινούρια στον κόσμο του μακιγιάζ, είτε θέλεις να απλοποιήσεις τη συλλογή σου, αυτά τα 7 προϊόντα είναι MUST για κάθε μια από εσάς!

 

1. Βάση

BeFunky Collage

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από την βάση μας. ΟΛΕΣ μας θα πρέπει να έχουμε στη συλλογή μας ένα προϊόν βάσης ανάλογα βέβαι με τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας. Αν χρειάζεστε κάλυψη και διάρκεια στο μακιγιάζ σας, ένα foundation είναι απαραίτητο για το νεσεσέρ σας. Από την άλλη, αν έχετε ήδη ένα καθαρό δέρμα και χρειάζεστε απλά μια ελαφριά βάση για να γίνει το δέρμα σας ομοιόμορφο, μια ΒΒ cream είναι το κατάλληλο προϊόν βάσης για εσάς, κρατώντας το δέρμα σας ενυδατωμένο και προστατεύοντας το από τον ήλιο μιας και περιέχει SPF.

 

2. Πούδρα

2))

Τώρα ειδικά με τις ζέστες, όλες μας λίγο ή πολύ τείνουμε να είμαστε λιπαρές κατά την διάρκεια της ημέρας. Μια πούδρα λοιπόν, είναι απαραίτητη αφού όχι μόνο θα δώσει ένα matte τελείωμα στη βάση σου που θα βοηθήσει το μακιγιάζ σου να διαρκέσει περισσότερο, αλλά θα σε κρατήσει μακριά από τη λιπαρότητα κατά τη διάρκεια της μέρας.

 

3. Concealer

3))
Το concealer είναι ένας από τους μεγαλύτερους συμμάχους της γυναίκας στο μακιγιάζ, αφού οι διάφορες χρήσεις του το κάνουν must για κάθε νεσεσέρ. Αν έχεις μαύρους κύκλους, τότε ένα concealer με ροζ υποτόνους θα σε βοηθήσει να τους καλύψεις και να δείχνεις ξεκούραστη και φρέσκια.
Μια άλλη χρήση του concealer, είναι η τοπική χρήση σε σημάδια και ακμή, καλύπτοντας έτσι όλες τις ατέλειες που το foundation σου δεν κατάφερε να καλύψει. Τέλος, ένα concealer λίγο πιο ανοικτό από το χρώμα του προσώπου σου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φωτίσει το σημείο κάτω από τα μάτια σου, κάνοντας τα να φαίνονται πιο φωτεινά και να ξεχωρίζουν.

 

4. Bronzer

4))

Το bronzer είναι το επόμενο must προϊόν, αφού έχει πολλές χρήσεις που μπορούν να σου λύσουν τα χέρια και να σε βοηθήσουν να χρησιμοποιήσεις λιγότερα προϊόντα. Η κύρια του χρήση του, είναι για να σχηματίσεις γωνίες στο πρόσωπο το λεγόμενο contouring, Ταυτόχρονα είναι και μια τέλεια εναλλακτική για να το χρησιμοποιήσεις και ως ρουζ, ακόμη και ως σκιά στο κόκκαλο του ματιού για να δώσεις βάθος στο βλέμμα σου!

 

5. Μάσκαρα 5))

Εννοείτε πως η μάσκαρα δεν μπορούσε να λείπει από αυτή την λίστα, μιας και είναι το νούμερο ένα προϊόν που καμιά κοπέλα δεν μπορεί να αποχωριστεί! Μια μάσκαρα θα ολοκληρώσει το βλέμμα σου και θα δώσει όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες σου ακόμη και αν έχεις μικρές βλεφαρίδες!

 

6. Φρύδια

7))

 

Όπως είναι γνωστό, τα φρύδια είναι το πλαίσιο των ματιών μας. Χωρίς αυτά, τα μάτια μας όσο όμορφα βαμμένα και να είναι, θα δείχνουν άτονα και “γυμνά”. Για τα φρύδια, σου προτείνω μια πούδρα φρυδιών στο φυσικό χρώμα του φρυδιού σου, όπου θα βοηθήσει να γεμίζεις και να σχηματίζεις τα φρύδια σου χωρίς να το παρακάνεις φυσικά.

 

7. Χείλη

nude-lipsticks-light-to-medium-02

Τελειώνοντας με τα προϊόντα μας, ένα προϊόν για τα χείλη θα ολοκληρώσει και αυτό με τη σειρά του το μακιγιάζ σας. Αν είχατε την επιλογή να διαλέξετε ένα μόνο προϊόν για τα χείλη, αυτό που θα σας πρότεινα είναι ένα nude κοκκινάδι το οποίο ταιριάζει με όλα τα μακιγιάζ, από ένα απλό μακιγιάζ ημέρας μέχρι ένα έντονο smokey eye.

 

 

Αυτά είναι λοιπόν τα προϊόντα must που σου προτείνω να έχεις στο νεσεσέρ σου,
για να δείχνεις πάντα περιποιημένη και έτοιμη για τη μέρα!

 

Μάθε κι άλλα μυστικά ομορφιάς και μακιγιάζ, ακολουθώντας το Facebook page μας

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending