fbpx

Λάθη που κάνεις με τα μαλλιά σου (για άντρες)

Ποια είναι τα λάθη που κάνεις με τα μαλλιά σου; Πολλές φορές, αφού αργούμε ένα 20λεπτο,  λέμε στην παρέα “δεν μου καθόταν το μαλλί”.

Ποιος φταίει γι’ αυτό; Εμείς και μόνο εμείς! Κανένας κομμωτής.

Τι κάνουμε λάθος;

 

1. Δεν σου πάει ό,τι βλέπεις σε άλλους

dac2fa4e13fbdc66be2cf14ff665d044
Τι εννοώ; Ότι μπορεί να βλέπεις πολλές φωτογραφίες είτε με διάσημους, είτε με διάφορα hairstyles πριν πας για κούρεμα και να εντυπωσιάζεσαι. ΠΡΟΣΕΧΕ όμως γιατί δεν μας πάνε όλα τα κοψίματα. Στα μοντέλα και στους διάσημους ίσως να φαίνονται εντυπωσιακά, αλλά ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου πρέπει να καταλήγεις στο σωστό κόψιμο.

 

2. Λάθος Προϊόντα

 

1b0b64c22b7e3853f17601a42c3af8a0
Υπάρχουν χιλιάδες –πλέον- προϊόντα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για τα μαλλιά σου. Τα λάθος προϊόντα κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται… χάλια. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις λακ, ίνες και πολλά άλλα που μπορεί να σου εξηγήσει καλύτερα ο κομμωτής σου. Στην επόμενη επίσκεψη που θα κάνεις στον κομμωτή σου μη διαστάσεις να τον ρωτήσεις για τα κατάλληλα προϊόντα.

 

3. Χτένισε τα σωστά1667629

Ceramic-Ionic-33mm-hot-curling-hair-brush-eidi-kommotiriou-18bcb

Μετά το μπάνιο σου μην περιμένεις το μαλλί να στεγνώσει φυσικά. Δώσε του την κλίση που θέλεις να έχει ή στρώσε το μαλλί σου όπως θέλεις να το κάνεις. Βάλε πιστολάκι μαλλιών. Μη βάζεις κατευθείαν σε βρεγμένο μαλλί προϊόντα.

 

4. Προτάσεις

profile

Τέλος, σου δείχνω μια φώτο με προτάσεις για διάφορα hairstyles. Αλλά όπως είπαμε με προσοχή ποιο θα διαλέξεις να είναι το επόμενο σου γιατί δεν μας πάνε κι όλα!

 

Εσένα ποιο θα είναι το επόμενο σου κούρεμα και hairstyle;

 

Μάθε κι άλλα hair tips, κάνοντας like στο Facebook page μας

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending