fbpx

Αρθρογράφος στο StudentLife: Από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου!

Ίσως να έτυχε να δείτε και εσείς τη σχετική ανακοίνωση στη σελίδα του StudentLife στο Facebook σχετικά με το νέο Internship για αρθρογράφους:Χωρίς τίτλο

Εάν δεν το έχετε προσέξει, διαβάστε πιο κάτω τη δική μου μοναδική εμπειρία:

Όλα ξεκίνησαν όταν και εγώ (εντελώς τυχαία), διάβασα αυτή την ανάρτηση και αμέσως μου κίνησε το ενδιαφέρον

Διαβάζοντας ακριβώς περί τίνoς πρόκειται, έστειλα αμέσως την αίτησή μου. Στην αρχή το βρήκα ως ένα καλό τρόπο να κοινωνικοποιηθώ, μιας και το τελευταίο διάστημα δεν ήμουν καθόλου στα φόρτε μου.

Όταν όμως ξεκίνησε αυτή η εμπειρία, κατάλαβα ότι θα έπαιρνα πολλά περισσότερα από αυτά που προσδοκούσα…

DSC_8818

Ξεκινήσαμε τακτικές συναντήσεις με τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας, υπό την καθοδήγηση της Εύης Οικονομίδου, η οποία μας συντόνιζε και μας συμβούλευε κάθε 2 εβδομάδες, σχετικά με τα βασικά στοιχεία της online αρθρογραφίας: για τον τρόπο που πρέπει να γράφεται ένα άρθρο, το πώς προσεγγίζεις το κοινό σου και το πώς μπορείς να μοιραστείς τις σκέψεις σου μέσω του StudentLife, του #1 φοιτητικού Portal για φοιτητές.

Τα παιδιά που γνώρισα στη δική μου ομάδα, είχαν όλοι κάτι ξεχωριστό…

1497022_463004423885306_1460333010534483599_n

Άλλοι έτειναν περισσότερο στη συγγραφή χιουμοριστικών άρθρων, ενώ άλλοι στο πιο σοβαρό. Δεν είναι απαραίτητο να μπορείς να γράφεις άρθρα όλων των κατηγοριών, αρκεί μόνο να βρεις το “στοιχείο” σου…

Αυτό που θα σε ανεβάσει ψηλά, που θα εξωτερικεύει το πραγματικό σου εαυτό, κάνοντας τη δική σου εμπειρία σαν αρθρογράφος  μοναδική!

Αν και πρόκειται για κάτι που γίνεται εθελοντικά εκ μέρους του φοιτητή, τα οφέλη είναι περισσότερα από αυτά που μπορείς να φανταστείς!

Θυμάμαι όταν πρωτοξεκίνησα σαν αρθρογράφος, δεν είχα ιδέα για το τι θα μπορούσα να γράψω. Σιγά-σιγά και επιφυλακτικά, άρχισα να δοκιμάζω να γράφω διάφορα, βλέποντας σχετικά καλά αποτελέσματα. Όταν βρήκα το “στοιχείο” μου στη κατηγορία Cy Reality, οι επιτυχίες των άρθρων μου ήταν πλέον… δεδομένες.

Το συναίσθημα ανεκτίμητο, όταν βλέπεις πως το άρθρο σου ξεπέρασε τα 7000 συνολικά views από αναγνώστες!

DSC_8785

Όλη αυτή η επιτυχία, συν τα καλά σχόλια που άκουγα από άτομα που πραγματικά με στήριξαν, άρχισε να γίνεται ενθουσιασμός μέχρι και εμμονή…

Οι υποχρεώσεις μου σαν τελειόφοιτη φοιτήτρια που εκπονεί τη πτυχιακή της διατριβή, άρχισε σιγά-σιγά να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα… Πώς να γράψεις πτυχιακή, με τόσες ιδέες να βομβαρδίζουν το μυαλό σου; Και πόσο ακόμη θα μπορούσα να συγκρατηθώ;

Έδωσα παράταση λοιπόν για τη πτυχιακή μου, μέχρι να ολοκληρώσω τις ιδέες μου σαν αρθρογράφος!

Κι αν με ρωτάτε αν μετανιώνω… η απάντηση είναι όχι! Ήταν για ‘μένα το πιο όμορφο διάλλειμα, τόσο όμορφο και γεμάτο, που πλέον μπορώ να συνεχίσω όχι μόνο τη πτυχιακή μου, αλλά και 1000 χρόνια ακόμη σπουδών!

2016-04-21 16.30.08

Αυτή όμως είναι μόνο η δική μου υπόθεση και εμπειρία… Ένα άτομο πιο οργανωτικό, θα μπορούσε εύκολα να συνδυάσει σπουδές και Internship ταυτόχρονα, χωρίς κανένα κόστος, όπως έκαναν με ευκολία και τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας μου.

Χάρη στο StudentLife, ανακάλυψα ένα ακόμα κομμάτι του χαρακτήρα μου, ένα σιωπηλό στοιχείο μέσα μου που περίμενε να εκδηλωθεί τόσα χρόνια…

DSC_8805

Ένα ταλέντο που κρύφτηκε καλά, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να πραγματοποιήσει μια από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου!

“Όταν ελπίζεις, κινδυνεύεις να απογοητευτείς, κι όταν δοκιμάζεις, κινδυνεύεις να αποτύχεις. Ναι, αλλά πρέπει να ρισκάρεις, γιατί ο μεγαλύτερος κίνδυνος στη ζωή είναι να μην ρισκάρεις τίποτα.

– Λέο Μπουσκάλια

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending