fbpx

5 στιγμές γέλιου σε κυπριακές αθλητικές εκπομπές (video)

Αθλητικές εκπομπές. Ένα ξεχωριστό κεφάλαιο της τηλεόρασης και ειδικά της κυπριακής. Τόσα χρόνια έχουμε δει και έχουμε ακούσει πράματα και πράματα. Το σίγουρο ένα είναι: έχουμε γελάσει πάρα πολύ! Ναι, όσο παράξενο κι αν ακούγεται, ειδικά τα τελευταία χρόνια ακούσαμε πολλά … κουφά από συναδέλφους αθλητικούς ρεπόρτερ.

Σήμερα, παρουσιάζουμε 5 από αυτές τις περιπτώσεις κατά τις οποίες κάναμε νέο συκώτι από τα γέλια χάρη στα μαργαριτάρια των συναδέλφων.

Απλώστε, λοιπόν, αναπαυτικά μπροστά στις οθόνες σας και απολαύστε υπεύθυνα.

1
Αντρέας Πογιατζής- Η φανέλα του Touble

Αρχή κάνουμε με τον πανμέγιστο Αντρέα Πογιατζή. Περίοδος 2009-2010. Ο τελικός κυπέλλου ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΕΛ ανήκει στο παρελθόν και ο δαιμόνιος ρεπόρτερ έχει στο στούντιο εκπροσώπους των 2 ομάδων για τον απόηχο.

Και τότε είναι που ρίχνει τη θρυλική ατάκα στον εκπρόσωπο των (χαμένων) Λεμεσιανών «Ήρθες και με την φανέλα με το Τ, πήγαινες για το Touble». Όπως αντιλαμβάνεστε, το αγγλικό το παίζει στο δάχτυλα, τόσο που μπέρδεψε το double με το touble! Θεός!

2
Άντρος Αντρονίκου Part 1 – Ο Καλό, η κόκκινη κάρτα και…μια τσίτα!

Κάνουμε ένα fast forward για να έρθουμε στο σήμερα και στην εκπομπή ΘΥΡΑ Σιγμα. Εδώ, αναλαμβάνει δράση ο αναλυτής επίμαχων φάσεων, Άντρος Αντρονίκου, που αρχικά μπερδεύει τον Τσίνα του Ερμή για … τσίτα, σκορπώντας τα πρώτα χαμόγελα στο στούντιο. Ακολούθως αναλύει τη φάση, χαρακτηρίζοντας, πρώτα, τον Καλό «κακορίζικο» και ακολούθως κάνοντας interactive ανάλυση βάζοντας λόγια στο στόμα του ποδοσφαιριστή της Δόξας κάτι που αναγκάζει τον συμπαρουσιαστή του Στέλιου Παπαμωυσέως να αφήσει ένα γέλιο να βγει ελεύθερα από τους πνεύμονες του.

3
Άντρος Αντρονίκου Part 2 – Σεξουαλική παρενόχληση

Ίσως η κορυφαία στιγμή του κ. Αντρονίκου στην κυπριακή τηλεόραση. Προκάλεσε ατελείωτα κύματα γέλιου χαρακτηρίζοντας ένα φάουλ στον Καλό (πάλι!) ως «σεξουαλική παρενόχληση εν ώρα εργασίας» με άπαντες στο στούντιο για περίπου 20 δευτερόλεπτα να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα γέλια τους! Φοβερός!

4
Μάριος Αβρααμίδης Part 1 – Τραυματιοφορέας, αστυνομικός ή ο βοηθός διαιτητής;

Πάμε πίσω στο παρελθόν και στην περίοδο 2013-2014. Παιχνίδι Απόλλωνας-Σαλαμίνα και οι Μάριος Αβρααμίδης, Λουκάς Λουκά και Γιαννάκης Κυπριανίδης αναλύουν μια επίμαχη φάση οφσαίντ όταν ο δεύτερος προσέχει τον βοηθό να στέκεται σε λάθος θέση. Τότε αφού καλά-καλά τον στολίζουν τον άνθρωπο κατόπιν τηλεφωνικών παρεμβάσεων τηλεθεατών δημιουργείται το αλαλούμ του αιώνα. Ο βοηθός είναι όντως βοηθός ή μήπως αστυνομικός; ή μήπως τραυματιοφορέας; Κυπριακή τηλεόραση το μεγαλείο σου! Είναι ο αστυνομικός παρεπιμπόντως!!

5
Μάριος Αβρααμίδης Part 2 – Το πόδι του Αλωνεύτη

Εδώ τα λόγια είναι περιττά. Αφήσαμε για το τέλος την κορυφαία μας στιγμή αφού γίναμε γνωστοί ως την Ελλάδα και το «Ράδιο Αρβύλα». Ατάκα που θα μείνει στους αιώνες: «Ποιο πόδι, κύριε Κυπριανίδη;»

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending