fbpx

Κατέβασε τα πιο fashionable emojis στο κινητό σου!

Εντάξει όταν κυκλοφορεί ήδη ο “Κάιζερ της μόδας” Karl – όπως τον αποκαλούν- σε emoji, δεν είναι δυνατόν εσύ να στέλνεις μηνύματα και να γράφεις Karl Lagerfeld, αντί να χρησιμοποιείς αυτό!

Karl

Τα emojis έχουν ψηφιστεί ως η νούμερο 1 γλώσσα για το 2015 και φυσικά ο κόσμος της μόδας εδώ και πάρα πολύ καιρό έχει αποκτήσει τις δικές του εφαρμογές με αξιολάτρευτα fashion emojis.

Δες ποια είναι:

1
EmotiKarl app 

Ο Karl Lagerfeld αποφάσισε να δημιουργήσει μια εφαρμογή με εικονίδια από τον δικό του fashionable κόσμο. Και φυσικά η Choupette, ο πύργος του Άιφελ και τα γυαλιά ηλίου που δεν αποχωρίζεται ποτέ, δε θα μπορούσαν με τίποτα να λείπουν.

 

2
Versace’s Emojis app

Στο δρόμο που χάραξε ο Karl ακολούθησε και η Donatella Versace, η οποία πριν αρκετό καιρό μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας εφαρμογής με emojis εμπνευσμένα από το logo του brand Versace.

3
Harper’s Bazaar Emojis app

To περιοδικό Harper’s Bazaar ήταν το πρώτο που κυκλοφόρησε application με fashion emojis. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας το 2014 λάνσαρε μια εφαρμογή με 36 fashion εικονίδια την οποία πρίν λίγο καιρό ανανέωσε προσθέτωντας κι άλλα.

Ίσως είναι και η καλύτερη απο τις 3 εφαρμογές μιας δεν λείπουν ούτε τα Valentino Rockstuds, ούτε τα Louboutin, ούτε καν τα λαχταρίστα χρωματιστά μακαρόν. 

 

You need to know: Όλες οι πιο πάνω εφαρμογές είναι δωρεάν, ωστόσο λειτουργούν μόνο ως εικονίδια και μπορείς να τα στείλεις στο messenger του Facebook, σαν text message και σαν email.

 

Ακόμη να πατήσεις download;

 

Δες επίσης: Η νέα fashionable τάση για να αποβάλεις το άγχος!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending