fbpx

Λάθη του καλοκαιρινού μακιγιάζ και πώς να τα αποφύγεις!

Το καλοκαίρι είναι σχεδόν εδώ, και πρέπει να καταλάβουμε ότι οι ανάγκες τόσο του δέρματος μας, όσο και του μακιγιάζ μας δεν είναι τα ίδιες με αυτές του χειμώνα.

Πάμε λοιπόν να δούμε τα κλασσικά λάθη που πολλά κορίτσια κάνουν το καλοκαίρι, αλλά και πώς να τα αποφύγετε!

Δες πιο κάτω:

1
Δεν αλλάζετε απόχρωση foundation


To καλοκαίρι όλες μας λίγο ή πολύ κάνουμε ηλιοθεραπεία γι’ αυτό και το δέρμα μας μαυρίζει και αλλάζει χρώμα. Πολλά κορίτσια όμως, ακόμη και μετά από πολλά μπάνια, συνεχίζουν να φοράνε την ίδια απόχρωση foundation με αυτή του χειμώνα, πράγμα που τα κάνει να φαίνονται σαν να φοράνε μάσκα!

Μια με δύο αποχρώσεις πιο σκούρο από το χειμωνιάτικο σου χρώμα είναι το ιδανικό, αναλόγως φυσικά πόσο μαυρίζει το κάθε κορίτσι!

2
Φοράτε μακιγιάζ στην παραλία

Καταλαβαίνω ότι πολλά κορίτσια δεν έχουν και το καλύτερο τύπο δέρματος γι’ αυτό και δεν νιώθουν άνετα με γυμνό δέρμα! Η λύση είναι μια αντηλιακή κρέμα προσώπου με ελαφρύ χρώμα, η οποία θα δώσει μια ελαφριά κάλυψη στο δέρμα.

Το μακιγιάζ όμως των ματιών και των χειλιών είναι καλό να αποφεύγεται, αφού το να βγαίνεις από την θάλασσα με μαύρα μάτια δεν είναι καθόλου ελκυστικό!

3
Φοράτε “βαρύ” μακιγιάζ


Το καλοκαίρι η ζέστη είναι ανυπόφορη, και η υγρασία ακόμη χειρότερη. Γι’ αυτό και ένα “βαρύ” μακιγιάζ θα έχει ως αποτέλεσμα είναι να σας κάνει να φαίνεστε υπερβολικά βαμμένη και… αφύσικη. Καλό είναι το καλοκαίρι να φοράτε πιο ελαφρύ μακιγιάζ αφού το ηλιοκαμένο σου δέρμα είναι πανέμορφο από μόνο του!

4
Δε φοράτε SPF

Οι αντηλιακές κρέμες προσώπου με SPF είναι must για όλες τις ώρες της μέρας! Το πρόσωπο μας είναι πολύ ευαίσθητο, και ο καυτός ήλιος του καλοκαιριού μόνο ζημιά μας κάνει, αφού προκαλεί γήρανση του δέρματος και πανάδες!

Απέφυγε κι εσύ αυτά τα λάθη του καλοκαιριού και απόλαυσε το καλοκαίρι, σου προστατεύοντας το δέρμα σου και μένοντας πάντα φυσική!

Εσύ θα ξανακάνεις αυτά τα λάθη;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending