fbpx

Τι βρίσκει “ωραίο” η Κυπραία σε ένα άντρα; (Part 2)

Πώς και πώς περίμενα την στιγμή, να γράψω αυτό το άρθρο! Ρωτώντας τις φίλες μου για το τι θεωρούν ωραίο και ελκυστικό πάνω σε ένα άντρα, πήρα πολλές διαφορετικές απαντήσεις, διότι ο λόγος είναι αυτός που ξέρουμε όλοι:

Δεν είμαστε πότε σταθερές σε αυτά που θέλουμε ή ζητάμε και φυσικά ποτέ δεν θα γίνουμε.

kkkk

Σε αντίθεση, με το προηγούμενο άρθρο, όσοι άντρες φίλοι, μου απάντησαν κατέληγαν σε σχεδόν συγκεκριμένα πράγματα.

Για να μην τα πολυλογώ, μάζεψα κάποιες από τις απαντήσεις αφού αν τις έγραφα όλες σίγουρα θα έφτιαχνα ένα δικό μας γυναικείο “βιβλίο”γιατί τούτες είμαστε.

Τι προσέχει η γυναίκα σε ‘σένα; Ας δούμε τα παρακάτω:

 

1
“Τα μάτια και το βλέμμα του”

Ντάξει τούτη την απάντηση, την πήραμε και από τα αγόρια, που αφορούσε τις γυναίκες. Εν λογικό να διούμε έμφαση στον τρόπο που κοιτάζει κάποιος…

Ειδικά όταν θέλει να μας φλερτάρει! Εκείνο το εκφραστικό βλέμμα που κάμνετε την συγκεκριμένη στιγμή είναι όλα τα λεφτά ιδιαίτερα αν το κατέχετε. Αν όχι, τότε γίνεται πολλά ξενέρωτο.

Φυσικά, οι περισσότερες φίλες που ρώτησα, είπαν ότι τα αγαπημένα χρώματα που προτιμούν να έχουν τα αγόρια στα μάτια τους, είναι το ανοιχτό πράσινο, το γαλάζιο και το ανοιχτό καφέ.

2
“Τα χέρια του”

Τι πιο ωραίο ένας άντρας να έχει ωραία, απαλά χέρια και όταν μας αγγίζει να νιώθουμε τη βελούδινη του αφή;

Για αυτό και εσείς που κάνετε σκληρές δουλείες εν καλά να περιποιήστε τα χέρια σας, έστω με μια ενυδατική (και τούτο μεν το θεωρήσετε υπερβολή ή υποτίμηση του ανδρισμού σας) για να νιώθετε άνετα, αφού τα χέρια είναι μέρος του σώματος που φαίνεται. Παρόλ’ αυτά, εν νομίζω να εν μόνο τούτο που ζητάμε επειδή τα χέρια κάνουν και άλλες δουλειές, όπως μια τρυφερή αγκαλιά ή ένα απαλό άγγιγμα στο σώμα. Γι’ αυτό φροντίστε να τα αξιοποιείτε κατάλληλα.

3
“Τα εξωτερικά του χαρακτηριστικά – Το χαμόγελό του” 

Ειλικρινά άμαν το χαμόγελό σου δεν παίζεται, τότε δεν θέλουμε τίποτε άλλο (τρόπος του λέγειν). Μπορείς να κερδίσεις μια γυναίκα μόνο και μόνο επειδή χαμογελάς ωραία και δεν είσαι συνέχεια μουτρωμένος.

Και δαμέ μπαίνω να συμπληρώσω εγώ επειδή έχω άποψη, ότι λατρεύουμε τους άντρες που έχουν τέλεια οδοντοστοιχία. Διούν μια άλλη νότα σε ολόκληρο το πρόσωπο μαζί με το χαμόγελο.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που έβαλα την φωτογραφία του αγαπημένου William Levy. Πε μου τα λλίον για τούτο το πλάσμα δαμέ! Είναι μια γεύση για να δεις τι ζητάμε.

4
“Το σώμα του” 

Μια φίλη μου είπε ότι της αρέσει να βλέπει τα πόδια του άντρα και συγκεκριμένα ζητά να είναι καλογυμνασμένα και ξυρισμένα.

Η αλήθεια είναι όμως όσο αφορά το σώμα γενικά, εν ωραίο ένας άντρας να έχει φτιαγμένο και γραμμωμένο σώμα.

Εν θέλουμε να είναι φουσκωμένος και να το παρακάμνει με την γυμναστική και τα αναβολικά. Ειδικά εσείς που είστε τέλια όπως τις φούσκες και παίζετε το και θεοί.

5
“Να ντύνεται καλά”

Σε εμάς παίζει σημαντικό ρόλο η εξωτερική εμφάνιση ενός άντρας, αφού είμαστε τόσο παρατηρητικές που βλέπουμε ακόμα και τα παπούτσια που φορείς.

Καταρχάς, εν χρειάζεται να έσσιεις style για να μπορείς να ντύνεσαι καλά. Όταν βρίσκεις τα σωστά κομμάτια και τα συνδυάζεις μεταξύ τους, τότε θα είσαι σωστός εμφανισιακά.

Απλά να ξέρεις ότι γουστάρουμε τους άντρες που φορούν ρούχα τα οποία αναδυκνείουν το σώμα τους ακόμα και με τον τρόπο που περπατούν.

6
“Το ύψος του”

Οκ, σε καμιά περίπτωση εν θέλουμε το κοπελλούι να είναι πιο κοντός μας. Οι ψηλοί άντρες έχουν κάτι το οποίο είναι ακαταμάχητο.

Τι πιο ωραίο να έχεις δίπλα σου ένα άντρα αρρενωπό που θα σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια κοντά του;

7
“Να μυρίζει ωραία”

Το να μυρίζει όμορφα ένας άντρας δεν είναι χαρακτηριστικό στην εμφάνιση του αλλά θεώρησα ότι είναι πάρα μα πάρα πολύ σημαντικό να το βάλω.

Σε παρακαλώ αγαπημένε φίλε Κύπραιε, τωρά που εσφίξαν οι πυράες μην ξεχνάς να βάζεις το άρωμα σου ή το αποσμητικό σου.

Όταν μυρίζεις ωραία, τραβάς και τη γυναίκα. Επίσης, σκέφτου λλίον και τα άτομα που κυκλοφορούν μαζί σου.

8
“Τον τρόπο που με προσεγγίζει – Να μου κάνει κομπλιμέντα”

Μάλιστα! Εννοείται ότι ο τρόπος που μας προσεγγίζετε είναι και ο πιο σπουδαίος. Ο λόγος;

Επειδή όταν έρχεστε κοντά μας για να μας “κολλήσετε” πιάνουμε αμέσως στοιχεία του χαρακτήρα σας, καταλαβαίνουμε ποιος είναι ο σκοπός σας και αν ο τρόπος σας είναι σωστός, ευγενικός και δεν πηγαίνει σε άλλο επίπεδο, τότε ίσως και να ενδώσουμε.

Απλά, μια παρατήρηση φιλούι μου: Οι περισσότερες από εμάς δεν παίρνουμε στα σοβαρά ένα “κόλλημα” μέσα στο club! Επίσης, μεν ξιάνεις να κάμνεις κομπλιμέντα στη φίλη σου κάθε μέρα – έστω να της λες κάτι μικρό και απλό.

9
“Τη γοητεία του σαν αρσενικό”

Θέλουμε ο άντρας να μην χάνει ποτέ τη γοητεία του. Ακόμα και χωρίς μούσια να παραμένεις sexy.

Όταν μεγαλώνεις να γίνεσαι πιο κούκλος και ρυτίδες να φκάλεις να ξέρεις ότι γίνεσαι απίστευτα ελκυστικός στα μάτια μας.

10
“Να είναι έξυπνος, ευγενικός, gentleman κτλ.” 

Γενικά ζητούμε από ένα άντρα να έχει όλα όσα επιθυμούμε τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Αλλά πάνω από όλα θέλουμε να έχει καλή καρδιά, να μας σέβεται, να μας εκτιμά σας γυναίκες και να μας αγαπά ακόμα και με τα ελαττώματά μας!

Τέλος αγαπητοί μου φίλοι, ένεν ανάγκη να επαναπαύεστε με μόνο τούτα που έγραψα! Εννοείται ότι έχουμε και άλλα πράματα που μας αρέσουν πάνω σας.

Και μην ξεχάσεις ποτέ:

marilyn-monroe-quote

Συμφωνείς ή διαφωνείς με κάτι;

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending