fbpx

Tips για τέλεια εφαρμογή ψεύτικων βλεφαρίδων!

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες μπορούν να απογειώσουν ένα βραδινό μακιγιάζ και όχι μόνο! Πολλές κοπέλες όμως φοβούνται ή δεν τολμούν να τις φορέσουν, αφού νομίζουν ότι είναι δύσκολο κι ότι δε θα τα καταφέρουν!

Γι’ αυτό κι εγώ θα σας δείξω ένα εύκολο τρόπο για να εφαρμόσετε τούφες ψεύτικων βλεφαρίδων, αφού πιστεύω είναι οι πιο φυσικές και ωραίες βλεφαρίδες!

Πάντως η Kim Kardashian δεν τις αποχωρίζεται ποτέ και όχι χωρίς λόγο!

lashes

 

1ο βήμα: Μακιγιάζ ματιών

step1
Τελείωσε το μακιγιάζ των ματιών σου και εφάρμοσε μια στρώση μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας για να τις ετοιμάσετε για τις ψεύτικες βλεφαρίδες.

 

2ο βήμα: Βάλε κόλλα στις βλεφαρίδες

step2

Αδειάστε μια μικρή ποσότητα κόλλας σε μια καθαρή επιφάνεια και με τη βοήθεια μιας τσιμπίδας φρυδιών, πάρτε μια τούφα και βουτήξτε την βάση της στην κόλλα.

Το επόμενο βήμα είναι να αφήσεις τη γόμα στην τούφα να στεγνώσει για 30 δευτερόλεπτα περίπου για να γίνει λίγο παχύρρευστη ούτως ώστε οι βλεφαρίδες να μη μετακινούνται μετά την εφαρμογή τους.

 

3ο βήμα: Εφαρμογή βλεφαρίδων

step3

 

Εφάρμοσε την τούφα όσο πιο κοντά στο δέρμα πάνω από τις βλεφαρίδες σου, εφαρμόζοντας όσες χρειάζεται για να είστε ευχαριστημένες με το αποτέλεσμα! Τελείωσε εφαρμόζοντας μια λεπτή στρώση μάσκαρας αφού πρώταστεγνώσει η γόμα, για να γίνουν οι βλεφαρίδες σας ένα με τις ψεύτικες!

 

Τώρα που είδες πόσο εύκολο είναι, θα το δοκιμάσεις κι εσύ;

Μάθε κι άλλα beauty tricks ακολουθώντας το Facebook page μας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending