Μετατρέψτε το πρωινό μακιγιάζ σε βραδινό σε 5 μόλις λεπτά! (βίντεο)

Πόσες ήταν οι φορές όπου ερχόμενες από την πρωινή μας δουλειά ή αργά από το Πανεπιστήμιο αποφασίσαμε να βγούμε για βραδινή έξοδο; 

Ειδικά τώρα που είναι διακοπές και φυσικά οι βόλτες για καφέ και ποτό δεν τελειώνουν! Όμως ούτε την διάθεση για να βαφτείτε από την αρχή έχετε, αλλά ούτε και το χρόνο!

Γι’ αυτό κι εγώ στο πιο κάτω βίντεο σας δείχνω πώς να μετατρέψετε το μακιγιάζ ημέρας σας σε βραδινό, πανεύκολα και σε χρόνο ρεκόρ!

Απολαύστε το βίντεο κορίτσια μου!
Πιο κάτω έχω αναλυτικά τι έκανα στο κάθε βήμα:

Βήματα:

1Ταμπονάρισμα:

Αρχικάταμπονάρετε το πρόσωπο σας με ένα χαρτί για να φύγει η λιπαρότητα της ημέρας και στην συνέχεια να εφαρμόσετε λίγη πούδρα για να φρεσκαριστεί η βάση σας!

2Βάση για το μακιγιάζ:

Προχωράμε λοιπόν με το μακιγιάζ! Όταν θέλουμε να μετατρέψουμε το μακιγιάζ της ημέρας μας σε βραδινό, αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να χρησιμοποιήσουμε το μακιγιάζ που ήδη είχαμε σαν βάση, για να συνεχίσουμε με το επόμενο μας look!

3Τόνισε τα μάτια σου: 

Γι’ αυτό κι εγώ, αυτό που έκανα αρχικά ήταν να τονίσω τα μάτια μου! Έκανα ένα πανεύκολο και γρήγορο smokey eye με τη χρήση σκιών σε δύο μόνο αποχρώσεις σε γήινους τόνους του καφέ και του βυσσινί και με την χρήση ενός φουντωτού blending brush ματιών.

Άπλωσα το πιο σκούρο χρώμα στο κόκκαλο του ματιού μου και στη συνέχεια το πιο ανοικτό καφέ στην βάση του βλεφάρου μου!

4Bronzer και highlighter:

Στη συνέχεια, τόνισα το bronzer μου κάνοντας το πιο έντονο και επίσης εφάρμοσα ακόμη λίγο highlighter!

5Χείλη:

Και τέλος, εφάρμοσα το αγαπημένο μου κοκκινάδι σε υγρή μορφή της MAC σε λιλά χρώμα που στεγνώνει και γίνεται matte για αποτέλεσμα που διαρκεί ώρες: το ιδανικό για μια βραδινή έξοδο για ποτό!

Και αυτό το βίντεο ήταν μόνο η αρχή!
xxx

Δες επίσης: Πανεύκολο καθημερινό μακιγιάζ! (video)