fbpx

4 χρώματα κραγιόν που είναι τάση φέτος το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι μπορεί να μην έχει μπει επίσημα, όμως η θερμοκρασία είναι στα ύψη και εμείς το απολαμβάνουμε! Τώρα με αυτές τις ζέστες, καλό είναι να μειώνουμε τα προϊόντα μακιγιάζ που βάζουμε.

Αυτό όμως που δεν μπορεί να λείπει ποτέ, και είναι πρωταγωνιστής σε πολλές εμφανίσεις μας είναι το κραγιόν!

Γι’ αυτό και εγώ σου παρουσιάζω 4 χρώματα κραγιόν που είναι τάση για το φετινό καλοκαίρι!

 

1. To φούξια

fuxia
Πολλοί σχεδιαστές μόδας επέλεξαν αυτή την απόχρωση στα μοντέλα τους στις επιδείξεις για φέτος το καλοκαίρι όπως στο Marchesa show! Αυτό το χρώμα όμως θέλει προσοχή αφού εύκολα μπορεί να κάνει ένα look υπερβολικό! Η πρόταση μου είναι να το φορέσεις με πολύ ελαφρύ μακιγιάζ με μόνο μάσκαρα και ελαφρύ eyeliner στα μάτια.

 

2. Το πορτoκαλί-κόκκινο 

portokkali

Αυτό το χρώμα φορέθηκε επίσης σε αρκετά shows, είναι όμως ένα πιο τολμηρό χρώμα τολμώ να πω! Για το συγκεκριμένο χρώμα, προσπάθησε να περιορίσεις το μακιγιάζ σου σε γήινους τόνους, με ελαφρύ μακιγιάζ στα μάτια, και σίγουρα όχι έντονα χρώματα στα ρούχα σου.

 

 3. Το Nude

nude

To nude χρώμα δεν μπορούσε να λείπει φυσικά από αυτή τη λίστα, μιας και είναι ένα ασφαλές χρώμα που πολλές κοπέλες τείνουν να φοράνε! Αυτό το lipstick μπορεί να φορεθεί με κυριολεκτικά τα πάντα, γι’ αυτό και δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου!

 

 4. Το κόκκινο

kokkino

Φυσικά το sexy κλασσικό κόκκινο κραγιόν θα είναι τάση, αφού είναι ένα από τα πιο sexy και chic χρώματα κραγιόν που θα φορεθεί φέτος το καλοκαίρι! Αυτό το χρώμα μπορεί να φορεθεί με αρκετά looks, όμως πάντα με μέτρο, αφού καλύτερα τα μάτια να είναι πάντα πιο ελαφριά βαμμένα όταν συνδυάζονται με κόκκινο κραγιόν.

 

Εσύ ποιο από όλα τα χρώματα θα επιλέξεις για φέτος το καλοκαίρι;

 

Μάθε κι άλλα μυστικά ομορφιάς για το καλοκαίρι που έρχεται εδώ:

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending