fbpx

Top 5 Uni Trends: Η Άντρια επιλέγει τους πιο καλοντυμένους!

Αυτή την εβδομάδα σειρά έχω εγώ για να διαλέξω τα καλύτερα outfits ανάμεσα από τα Πανεπιστήμια στην Κύπρο!

Να λοιπόν και το δικό μου Top 5!

 

1.Υβόννη Μανώλη – Φοιτήτρια Accounting and Finance

ivonni

Η Υβόννη φοράει μια από τις πιο hot τάσεις της για την Άνοιξη-Καλοκαίρι του 2016, το denim Dress. Το denim επέστρεψε δυναμικά φέτος, μιας και ήταν από τις τάσεις που είδαμε σχεδόν σε όλες τις επιδείξεις μόδας. H Υβόννη επέλεξε να το συνδυάσει με λευκά sneakers και πέτυχε ένα πολύ στιλάτο και in fashion look.

Τip: Το καλοκαίρι μπορείς να το συνδυάσεις εύκολα με σανδάλια σε οποιοδήποτε χρώμα. Ακόμη και με high block heels για εκείνες τις καλοκαιρινές μέρες που φεύγεις πρωί από το σπίτι και καταλήγεις το βράδυ να πίνεις πότο στην παραλία.

 

2. Στάθης Κακαφλίκας, Φοιτητής Oil & Gas Engineering

DSC_1270

Ripped jeans, μπλουζάκι σε απόχρωση του μπλε και μποτάκια σε κάμελ χρώμα. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο. Για εμένα είναι τέλειος αυτός ο συνδυασμός.

 

3. Μαρία Αντωνίου – Φοιτήτρια Ιστορίας-Αρχαιολογίας

μαρια

Striped Dress με denim jacket και λευκά sneakers. Το midi φόρεμα είναι από τα κομμάτια που κάνουν το καθημερινό σου outfit πιο chic, ακόμη και όταν το φόρας με sneakers.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η Μαρία φοράει midi striped φόρεμα και αυτό είναι ακόμη ένας λόγος για τον οποίο είναι μέσα στο top 5 – μιας και οι ρίγες είναι και πάλι trend της σεζόν.

 

4. Ντοινίτσα Ψαρά – Φοιτήτρια Business
                          DSC_1834

Ηigh Waisted Jeans (mom jeans) συνδυασμένο με striped blue shirt, και sneakers. Συνδύασε 3 τάσεις της μόδας! Εκτός από το γεγονός ότι ο χρωματικός συνδυασμός είναι τέλειος και το high waisted jeans προσδίδει περισσότερο στυλ στο outfit, αυτό που κάνει το look της να ξεχωρίζει είναι τα γυαλιά της και τα αξεσουάρ που φοράει: το ρολόι και τα διακριτικά κολιέ στο λαιμό.

 

5. Ειρήνη Σάββα – Φοιτήτρια Βιολογίας

DSC_1571

Λευκό ripped jeans συνδυασμένο με εσπαντρίγιες σε μεταλλιζέ απόχρωση, Τ-shirt και backpack τσάντα. Ίσως το πιο ανοιξιάτικο outfit που είδα. Καιρός να μπούνε τα σκουρόχρωμα ρούχα στο πίσω μέρος της ντουλάπας, αφού έχει ήδη έρθει καλοκαίρι στην Κύπρο (αν κρίνουμε από τις θερμοκρασίες)!

 

Την επόμενη φορά μπορεί να είσαι εσύ ανάμεσα στους top 5!

 

Για να βλέπετε το top 5 κάθε εβδομάδας, like τη σελίδα μας στο Facebook!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending