fbpx

Μάθε πoια απόχρωση κόκκινου κραγιόν σου ταιριάζει!

Το κόκκινο κραγιόν είναι αναμφισβήτητα ένα σύμβολο δυναμικότητας και χαρακτηρίζεται από πολλούς ως sexy. Υπάρχουν όμως πολλές αποχρώσεις του κόκκινου, και σίγουρα δεν ταιριάζουν όλες σε όλα τα κορίτσια.

Γι’ αυτό κι εγώ πιο κάτω σου προτείνω διάφορες αποχρώσεις του κόκκινου για να διαλέξεις αυτή που σε κολακεύει ανάλογα με τα χρώματα σου! Επίσης σου προτείνω τα αγαπημένα μου lipsticks για κάθε κατηγορία.

Δες τα εδώ: 

1
Αν έχεις άσπρο δέρμα με ροζ υποτόνους δέρματος


Σε αυτή την περίπτωση ένα κόκκινο κραγιόν με μπλε υποτόνους είναι αυτό που κολακεύει περισσότερο τέτοια δέρματα! Μπορείς να το αναγνωρίσεις εύκολα, γιατί αν το κοιτάξεις καλά, φαίνεται πιο ροζ . Και το καλύτερο από όλα, αυτό το κόκκινο είναι αυτό που κάνει τα δόντια σου να φαίνονται κατάλευκα!

Σου προτείνω το Ruby Woo, MAC.

2
Αν είσαι ξανθιά με άσπρο δέρμα

To κόκκινο που ταιριάζει απόλυτα με ξανθιά μαλλιά και άσπρο δέρμα είναι αυτό με ουδέτερους τόνους, δηλαδή το κλασσικό αληθινό κόκκινο. Επίσης, αυτή η απόχρωση είναι και η κατάλληλη αν δεν ξέρεις τι σου ταιριάζει αφού είναι μια απόχρωση που ταιριάζει σχεδόν σε όλες.

Σου προτείνω το Russian Red, MAC.

3
Αν είσαι μελαχρινή

Για τα πιο μελαχρινά δέρματα, ένα κόκκινο κραγιόν με κίτρινους υποτόνους, που είναι συνήθως και πιο έντονα, κολακεύουν τέλεια το μελαχρινό χρώμα και μαλλιά. Αυτή η απόχρωση είναι επίσης τέλεια για το καλοκαίρι, και μιας και οι πιο πολλές από εμάς είμαστε μελαχρινές! Γι’ αυτό δεν μπορεί να λείπει από τη συλλογή σου αυτό το χρώμα!

Σου προτείνω το Lady Danger, MAC.

 

Εσύ βρήκες ποια απόχρωση σου ταιριάζει;

 


Διάβασε επίσης: 5 must have κραγιόν από την MAC!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending