fbpx

5 διαιτητικά λάθη για κλάματα στην Cyprus League! (Part 1)

Ναι, όσο παράξενο και αν σας ακούγεται γίνονται αρκετά διαιτητικά λάθη στην Κύπρο. Ναι, μην ξαφνιάζεστε σοβαρομιλώ! Χωρίς άλλη περιγραφή πάμε να δούμε 5 από αυτά!

  • Ερμής vs ΑΕΛ 2 – 1 / Διαιτητής: Γιάννης Αναστασίου

Η νύχτα μύριζε μπαρούτι από την αρχή. Στο 6ο μόλις λεπτό ανύπαρκτο offside εις βάρος της ΑΕΛ. Στο 27ο λεπτό γίνεται κάτι απίστευτο. Ο Οχενέ πετά την μπάλα μπροστά και τρέχει να την πάρει με τον βοηθό να σηκώνει την σημαία του για offside!! Φαίνεται δεν πίστευε πως θα την έφτανε ο ίδιος παίχτης οπότε “δεν τον δίνω offside;”, λέει! Και εκεί που λες ντάξει τα είδαμε όλα… τσουπ, έρχεται το 30ο λεπτό. Ο ίδιος βοηθός έδωσε ρεσιτάλ αφού υπέδειξε offside μετά από εκτέλεση πλαγίου! Να παραλείψω το πέναλτι στο 75; Μπροστά στα άλλα δεν είναι τίποτα!

  • Ομόνοια vs Ερμής 1 – 0 / Διαιτητής: Χαράλαμπος Σκαπούλλης

Στο 38′ της αναμέτρησης ο Χαράλαμπος Σκαπούλλης ‘είδε’ ένα φάουλ το οποίο εμείς ψάχνουμε ακόμα. Φυσικά το τραγικό δεν είναι αυτό. Στο 43′ ο βοηθός διαιτητής υψώνει το σημαιάκι του για offside. Για κακή του τύχη, γιατί περί τύχης πρόκειται αφού αυτά που κάνουν τα κάνουν στο κουτουρού, ο παίχτης του Ερμή βρισκόταν πίσω από το κέντρο του γηπέδου! Στο 45′ ο 2ος βοηθός ζήλεψε την δόξα του πρώτου και έτσι έδωσε offside ολοκάθαρο τέρμα της Ομόνοιας.

  • Ανόρθωση vs ΑΕΚ 1 – 1 / Χαράλαμπος Σκαπούλλης

Χωρίς πολλά διαιτητικά λάθη και πολύ λίγες αμφισβητούμενες φάσεις το παιχνίδι. Στο 90+1 όμως, ο Χαράλαμπος Σκαπούλλης κατάφερε να διατηρήσει την φήμη του. Διπλό πέναλτι υπέρ της Ανόρθωσης μπροστά στα μάτια του! Εννοείται πως έδωσε και επιθετικό φάουλ!

  • Ανόρθωση vs Δόξα 2 – 1 / Γιάννης Αναστασίου

Στο 43ο λεπτό ακυρώνεται καθαρό τέρμα της Ανόρθωσης αλλά κάτι μας έλεγε πως αυτό δεν θα ήταν τόσο τραγικό! Στο 49′ η Δόξα κλέβει την μπάλα στην περιοχή, ο βοηθός σηκώνει την σημαία του και ο παίχτης της Δόξας καλύπτεται από τον Χόλγκερσον ολοκάθαρα και από τον Ζοάο Βίκτορ οριακά!

  • ΑΕΛ vs Δοξα 0 – 1 / Νικόλας Αθανασίου

Και εκεί που λες, παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, τί μπορεί να πάει στραβά, εμφανίζεται ο Νικόλας Αθανασίου. Στο 53′ της αναμέτρησης ο Λεάντρο, έπιασε την κεφαλιά και ξαφνικά ακούγεται ένα σφύριγμα. Σαστισμένοι όλοι περιμένουν να δουν τι έγινε και ξαφνικά πετάγεται και μια κίτρινη. Ο διαιτητής της αναμέτρησης είδε αντί κεφαλιά, χέρι και έτσι κιτρίνισε τον Λεάντρο. Λίγο αργότερα κατάλαβε το λάθος του και άλλαξε την απόφαση του για το φάουλ που έδωσε. Φυσικά η κίτρινη έμεινε στον Λεάντρο για να μάθει άλλη φορά να μην συγχύζει τους διαιτητές μας!

Περισσότερα αθλητικά νέα στη σελίδα μας στο Facebook:

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending