fbpx

To μαγικό σίδερο που ενυδατώνει και μακραίνει τα μαλλιά! (video)

Όσοι με ξέρετε από παλιά ξέρετε ότι έχω εμμονή με αυτό το σίδερο μαλλιών! Το είχα κάνει post παλιά στο δικό μου blog, και είπα να το ξανά κάνω με ανανεωμένες πληροφορίες, αλλά και βίντεο αυτή τη φορά! Για εμένα είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να αγοράσετε!

Ξέρω κοστίζει λίγο περισσότερο από τα κανονικά σίδερα μαλλιών, αλλά πιστέψτε με αξίζει. Πλέον μπορείτε να το αγοράσετε για προσωπική σας χρήση, μιας και επιτέλους βγήκε στην αγορά!

Αρχικά αυτό το σίδερο είναι ιδανικό για το καλοκαίρι μιας και δεν αφήνει τα μαλλιά να φουντώσουν από την υγρασία. Αυτό που σας λέω είναι δοκιμασμένο και εγγυημένο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα μαλλιά ήδη έχουν μέσα τους υγρασία, αφού αυτό είναι ένα σίδερο με ατμό, γι’ αυτό και δεν τα επηρεάζει η υγρασία.

Άσε που τα ενυδατώνει πλήρως. Είναι θαυματουργό!

Θεωρώ ότι τα μαλλιά μου άρχισαν να μακραίνουν από τον καιρό που χρησιμοποιούσα αυτό το σίδερο. Ήταν ήδη ταλαιπωρημένα από το ξανθό που είχαν από κάτω και τους χρειαζόταν μια θεραπεία, όπως το L’oreal steampod.

Στην Αγγλία χρεώνουν 35 λίρες (€45 δηλαδή) για να πας να σου τα κάνουν με αυτό το σίδερο, γιατί λένε ότι σου κάνουνε θεραπεία με ίσιωμα μαζί. Στην Κύπρο ξεκινάει από €10 και φτάνει €20. Περισσότερα μη δώσετε!

Μπορώ να μιλάω ώρες ασταμάτητα γι’ αυτό το προϊόν. Τόσο ενθουσιασμένη είμαι! Αφού τα ισιώσετε να είστε σίγουρες ότι τις επόμενες μέρες δεν θα χρειαστεί να τα ξανά περάσετε ούτε και μια φορά από πάνω με το σίδερο γιατί δεν πρόκειται να χαλάσει το σχήμα τους. Κι αυτό εγγυημένο!

 

Δείτε τα πιο κάτω απλά βήματα στο βίντεο:

  1. Απλώστε λίγη κρέμα η οποία είναι κατάλληλη για τον τύπο μαλλιών σας.
  2. Αρχίστε να ισιώνετε.
  3. Βάλτε στο τέλος λίγο σέρουμ στα μαλλιά για ακόμη περισσότερη λάμψη.

 

 

Το σίδερο μπορείτε να το βρείτε στα πιο κάτω:

 

Ευχαριστώ πάρα πολύ τη φίλη μου Άννα για την πολύτιμη βοήθειά της για το βίντεο, τις φωτογραφίες και το post γενικότερα!

Έχω το feeling ότι ήδη ψάχνεις από πού να το αγοράσεις γιατί ενθουσιάστηκες!

Love ya ♥

 

Μάθε τα πάντα για την προστασία μαλλιών, tricks για να μακρύνουν και άλλα πολλά,  στο Facebook page μας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending