fbpx

Τα 4 πιο “πρήχτικα” πράματα  που σου τυγχαίνουν την ώρα που διάς εξέταση! 

Η εξεταστική έφτασε τζιαι φέτος, τζιαι εσύ είσαι κάπως έτσι:

crying-baby-istock660
Πρέπει όμως να δώκεις τζιαι την εξέταση για να σε περάσει ο καθηγητής!

Πάεις στην αίθουσα λοιπόν που εν να γράψεις την εξέταση και εκεί συμβαίνουν διάφορα πράγματα. Τα πιο πρήχτικα που τούτα, σίουρα έζησες τα τζιαι ελπίζεις να μεν τα ζήσεις τζιαι φέτος!

Πάμε να δούμε 4 από αυτά:

 

1
Κάποιος πάντα βέγχει ή αψιουρίζεται:

Ναι, σε κάθε εξέταση πρέπει να είναι κάποιος άρρωστος. Ενώ επικρατεί απόλυτη ησυχία στην αίθουσα, ακούεις κούγχου-κούγχου κάθε λλίον τζιαι σπάζουν τα νεύρα σου. Πάει να σου έρτει η σωστή απάντηση μέσα στο νου σου τζιαι ο άλλος αποσπά σου την προσοχή! Τζιαι έννεν μόνο μια-δυο φορές που ακούεις τούτο το “κούγχου-κούγχου”, εν συνέχεια.

Επίσης, πάντα εν να έχουμε τζιαι μια κορούα (συνήθως) που αψιουρίζεται τζιαι το αψιού της έσσιει τζιαι κανένα λεπτό διάρκεια, κάπως έτσι ας πούμε: “Aψιοοοούύύ”. Τζιαι μετά φυσικά εν αγένεια να μεν της πει ούλλος ο κλάδος “γίτσες”. Ακούεις τζιαι κάμποσα “γίτσες“, τζιαι εντάξει την συγκέντρωση σου έχασες την πιλέ!

2
Ο επιτηρητής στέκεται ακριβώς που πάνω σου:

Εν κανεί δηλαδή που οι επιτηρητές παν τζιαι έρκουνται ούλλην την ώρα μέσα στην αίθουσα, άμπα τζιαι αντιγράψει κανένας (τζιαι ακούμεν τζιαι τα παπούτσια τους), έρκουνται τζιαι στέκουνται τζιαι που πάνω σου. Τζιαι θωρούν τζιαι τι γράφεις! Έλεος δηλαδή!

Εσύ νευριάζεις τζιαι κάμμεις ότι εν τους θωρείς, αλλά εν μπορείς, νιώθεις το βλέμμα τους τζιαι θέλεις απλά να τους πεις “Φύε που δαμέ, εν μπορώ να συγκεντρωθώ!

Κάποτε καταλάβουν το νομίζω τζιαι πάσιν τζιαι στέκουνται πάνω που κανέναν άλλον. Επομένως, αν διαβάζει κάποιος επιτηρητής αυτό το άρθρο, να τον παρακαλέσω όπως μένει στην γωνιά του, γιατί αποσπά την προσοχή του φοιτητή.

3
Ακούεις την πένα του συμφοιτητή σου:

Σε κάποια μαθήματα που έννεν multiple choice, τζιαι κάθεσαι δίπλα που κανέναν αγχωμένο, εποσπάστηκες! Πόσον πολλά εκνευρίζεσαι όταν ακούεις τον άλλον να κρατά την πένα τζιαι να γράφει τζιαι (άθελα του φυσικά) να την φακκά όσο πιο δυνατά πάνω στην κόλλα τζιαι εσύ να ακούεις τζείνο το “τίκι τικ τίκι τικ”!

Προσπαθείς εσύ να μείνεις συγκεντρωμένος στη δουλειά σου, αλλά τούτο το “τκ τκ τκ τκ” γίνεται σου εμμονή τζιαι απλά ξιχάνεις τζιαι τζείνα που έξερες. Ήρεμα λοιπόν με την πέννα και το χαρτί!

4
Πυρά/Κρυάδα:

Πάντα όταν γράφεις εξέταση η θερμοκρασία θα είναι  ακατάλληλη. Δεν ξέρω κατά πόσον το κάμνουν επίτηδες, αλλά όταν έξω εν πυρά τζιαι εσύ λαλείς όταν ξεκινάς να πάεις στην εξέταση: “Α εν πυρά σήμερα, εν θα πάρω ζακέτα…” το aircondition είναι στο φουλ παγωμένο τζιαι εσύ ψοφάς. Τζιαι λαλείς του επιτηρητή να πάει να το σβήσει, να ψηλώσει λλίον την θερμοκρασία τζιαι λαλεί σου ή ότι ένι ξέρει ή  ότι εν ρυθμιζμένο που το σύστημα.

Αντίθετα, όταν εν κρυάδα έξω, τζιαι εσύ πάεις με τα τρικά μέσα στην αίθουσα, καταλάβεις ότι εν να φκάλεις ρουσσούιν, αφού η θέρμανση κρούζει. Γράφεις εξέταση τζιαι ή τρέμεις, ή τρέχει κρύος ο ιδρώτας… 

Τζιαι μετά εσύ ο γέριμος ο φοιτητής περιμένεις να γράψεις!

exams.png

Έτο, ήβραμεν τζιαι τις αιτίες που εν γράφουν οι φοιτητές. Τζιαι μετά κατηγορούν μας ότι εν δκιαβάζουμε…

Αναμφίβολα, έζησες αν όχι όλες τις περισσότερες από τις παραπάνω περιπτώσεις. Όλα όμως μπορείς να τα αγνοήσεις με τη “δύναμη” του μυαλού. Κάμε ότι μπορείς να μεν διάς σημασία, επειδή πρέπει να περάσεις!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending