fbpx

Δες την αλλιώς, πιο θετικά… Μπορείς!

Χαμογελάστε, η ζωή είναι μικρή για να κατσουφιάζουμε…

Καταλαβαίνω ότι μπορεί να περνάτε δύσκολα, όμως αν δεν υπήρχαν οι δυσκολίες και τα εμπόδια στη ζωή μας θα ήταν βαρετή.

Σκεφτείτε θετικά και όλα θα αλλάξουν, όπως ένα νόμισμα έχει δυο όψεις έτσι και η ζωή σας. Εσεις ποια θα επιλέξετε;

 

Ξεκινήστε από σήμερα να χαμογελάτε – μην περιμένετε το αύριο, γιατί μπορεί να είναι αργά.

smile happy

Η ζωή έχει καμπύλες διασκεδάστε τα ανεβοκατεβάσματα της είναι όπως ένας δρόμος, αν είναι όλος ευθής σε κάποια στιγμή κάταντα βαρετός. Ενώ αν έχει καμπύλες σας κρατάει το ενδιαφέρον για την επομένη καμπύλη.

Δείτε το από διαφορετκη οπτική γωνιά, μιας και οι δυσκολίες αυξάνουν την:

  • δημιουργικότητας σας
  • ψυχική σας δύναμη
  • φαντασία σας

 

Για παράδειγμα αν έχετε ένα εμπόδιο, στην προσπάθεια σας να το αντιμετωπίσετε, θα πρέπει να σκεφτείτε εναλλακτικά για να βρείτε άλλες λύσεις.

Το καθετί γίνεται για κάποιο λόγο αν δεν μας ικανοποιεί δεν υπάρχει πρόβλημα μπορούμε να το αλλάξουμε. Όλα είναι στο χέρι μας φτάνει να την θέληση και την Καλή Διάθεση να προσπαθήσουμε σκληρά άλλα επικοδομητικα για να το καταφέρουμε. Τίποτα δεν είναι αδύνατο, αν το πιστέψουμε πρώτα εμείς. Η δύναμη της πίστης είναι τεράστια και απεριόριστη.

Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πιστεύουν κάπου είτε σε ένα εξωτερικό σημείο π.χ μια ανώτερη δυναμη, που μπορεί να είναι ένας Θεός,  είτε σε ένα εσωτερικό σημείο (τον εαυτό τους). Σημασία δεν έχει που πιστεύουν, αλλά ότι πιστεύουν σε κάτι και αυτό τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν να αγωνίζονται.

Αν πάτε σε  ένα νοσοκομείο θα δείτε σε κάθε δωμάτιο μια εικόνα τουλάχιστον κάποιας ανώτερης δύναμης. Ακόμα κι αν δεν τη δείτε, θα τη νιώσετε στις ψυχές αυτών των ανθρώπων, γιατί είναι αυτή που τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν να αγωνίζονται. Όλα ξεπερνιούνται και ακόμα και να μην ξεπερνιούνται σωματικά, μπορούμε να τα ξεπεράσουμε ψυχικά.

 

Εκτιμήστε αυτά που έχετε, πριν τα χάσετε τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Man stands between boulders on summit, arms out

Σήμερα είστε αρτιμελής αύριο ίσως δεν είστε… Επίσης μπορείτε αν θέλετε να βοηθήσετε συνάνθρωπους σας που σας χρειάζονται: ζωάκια, τον εαυτό σας, την φύση.

 

Μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα φτάνει να το θέλετε.

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending