fbpx

Ότι πιο περίεργο μπορείς να στοιχηματίσεις!

Φαντάζομαι πως όλοι παίξατε κάποιο στοίχημα. Τα στοιχήματα έχουν ταυτιστεί πλέον, με τον ιππόδρομο, το ποδόσφαιρο, την καλαθόσφαιρα, το τένις και την πετόσφαιρα. Αυτές είναι οι 5 κύριες κατηγορίες αλλά δεν παραλείπονται και όλα τα υπόλοιπα όπως χόκεϊ, κρίκετ και ότι άλλο μπορούμε να σκεφτούμε.

Φυσικά υπάρχουν και κάποια που δεν μπορούμε να τα σκεφτούμε! Ας δούμε σε τι μπορείς να στοιχηματίσεις και μας λέτε την γνώμη σας στο τέλος.

Ξεκινώντας με κάτι πολύ απλό και αναμενόμενο, οι φανατικοί οπαδοί της Eurovision έχουν την ευκαιρία να ποντάρουν στο αγαπημένο τους τραγούδι, ή τουλάχιστο σε αυτό που πιστεύουν πως θα έρθει πρώτο. Μάλιστα οι αποδόσεις μπορεί να είναι αρκετά καλές. Για παράδειγμα η Κύπρος πέρσι έδινε 75 ευρώ για να κερδίσει τον διαγωνισμό!

Σε μια από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ευρώπη, και όχι μόνο, μπορείς να στοιχηματίσεις στις χρηματιστηριακές διακυμάνσεις. Περίμενε λίγο αφού το χρηματιστήριο είναι από μόνο του στοίχημα. Ε λοιπόν, στοίχημα για το στοίχημα τότε!

Αυτό μπορείτε να το βρείτε εύκολα σε γνωστό Ελληνικό στοιχηματικό σάιτ. Όσο παράξενο και αν σας ακούγεται μπορείτε να στοιχηματίσετε για το ποιος θα είναι ο νέος πλανητάρχης, ποιος θα είναι ο πρόεδρος της Ζιμπάμπουε και άλλα πολλά. Αν υπάρξει στοίχημα για μνημόνια στην Ελλάδα παίξετε κανένα 10ευρω στο over 7,5. Τα μνημόνια θα σας φέρουν λεφτά!

Προφανώς θα σκέφτεστε τι κάνει το όνομα του Τζέιμς Μπoντ στα στοιχήματα; Ε λοιπόν, μέχρι και τον επόμενο JB μπορείτε να στοιχηματίσετε. Αν κάποιος από εσάς έχει διασυνδέσεις με το Hollywood παρακαλώ όπως επικοινωνήσει μαζί μας!

Καλά θα μου πείτε ο JB μπήκε γιατί είναι μείζον θέμα ποιος θα είναι ο επόμενος. Μια σειρά τι έχει να κάνει με τα στοιχήματα; Μην με ρωτάτε εμένα ρωτήστε την εταιρία που σε αφήνει να στοιχηματίσεις για το ποιος θα είναι ο επόμενος πρωταγωνιστής και για το ποιο θα είναι το soundtrack της την επόμενη σεζόν!

Ναι όσοι κάθεστε μπροστά από την τηλεόραση και λέτε: «πάμε στοίχημα ο επόμενος που εν να πεθάνει εν ο …», τώρα μπορείτε να στοιχηματίσετε διαδικτυακά και όχι με τον σκύλο σας που βλέπετε το GOT μαζί! Στοιχηματίστε στην Khaleesi να τα φτιάξει με τον Γιαννή του Σιονιά! Κάτι μου λέει ότι έρχονται ωραία πράγματα στην 7η σεζόν!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι την εγγραφή σας στο Stoiximan.com.cy και είστε έτοιμοι! Προσοχή, τα πάντα με μέτρο!

Δες επίσης: 5+1 τερματοφύλακες καλύτεροι και από επιθετικούς! (videos)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending