fbpx

Το τέλειο καλοκαιρινό smokey eye!

Το καλοκαίρι έφτασε κορίτσια, και οι βραδινές καλοκαιρινές έξοδοι άρχισαν, μιας και ο καιρός πλέον είναι πολύ καλός και τη νύχτα!

Αν προβληματίζεστε κι εσείς όπως πολλές άλλες για το πώς θα βαφτείτε για μια βραδινή έξοδο σε κάποιο μπαράκι σας έχω την λύση!

Το τέλειο και αγαπημένο μου smokey eye, μπορείτε πολύ εύκολα να το υποστηρίξετε και το καλοκαίρι, χωρίς να φαίνεστε υπερβολικά βαμμένες!

look1

 

Πάμε λοιπόν να δούμε τα tips μου για το πώς να το πετύχετε κι εσείς:

  • Το καλοκαίρι τα μάτια μας καλό είναι να μην έχουν μαύρες και πολύ σκούρες σκιές, αλλά αποχρώσεις του ζεστού καφέ και πιο ζεστών γήινων αποχρώσεων οι οποίες θα σας κάνουν να φαίνεστε υπέροχες ειδικά αν έχετε σκουρόχρωμα μάτια!
  • Το επόμενο tip για ένα τέλειο βραδινό smokey eye για το καλοκαίρι, είναι η βάση του βλεφάρου. Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε μια σκιά που δεν είναι matte και που έχει γυαλάδες, σε αποχρώσεις του απαλού ροζ και μπεζ. 
  • Το winged eyeliner δε θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο smokey eye αφού θα ολοκληρώσει το look των ματιών και θα κάνει να μάτια να φαίνονται πιο μεγάλα και αμυγδαλωτά!
  • Εγώ επέλεξα να συνδυάσω το μακιγιάζ αυτό με κόκκινο κραγιόν που λατρεύω, όμως εσείς μπορείτε να φορέσετε κάτι πιο “safe” αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να το υποστηρίξετε, όπως ένα υπέροχο nude lipstick που ταιριάζει με τα πάντα!

look3
look4

loook

 

Εσείς θα το δοκιμάσετε;

 

Περισσότερα make-up tips για το καλοκαίρι και όχι μόνο,
θα βρεις στο Facebook page μας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending