fbpx

Οι 5 καλύτερες μάσκαρες στην αγορά!

Το πρώτο πράγμα που τραβάει την προσοχή των άλλων σε εσένα -εκτός από το χαμόγελό σου φυσικά- είναι το βλέμμα σου!

Το μόνο που χρειάζεσαι για να το τονίσεις, είναι η κατάλληλη μάσκαρα! Έχω δοκιμάσει πάρααα πολλές, και αυτό γιατί μου αρέσει να τονίζω τα μάτια μου! Λίγες όμως ήταν αυτές που έκαναν να τις αγοράσω ξανά και ξανά!

Και εννοείται θα σου τις προτείνω, γιατί εμείς δεν έχουμε μυστικά:

1
Estée Lauder


By far η αγαπημένη μου! Κοστίζει λίγο περισσότερο από τις υπόλοιπες που θα σου προτείνω, αλλά είναι τέλεια! Θεωρώ ότι τα μάτια μου φαίνονται πιο μεγάλα όταν χρησιμοποιώ αυτή τη μάσκαρα! Πυκνές, έντονες και μακριές βλεφαρίδες! Αν είναι σύμφωνο και το budget σου τότε δεν υπάρχει λόγος να μην την αγοράσεις!

2
L’ oréal

Η πιο φτηνή και καταπληκτική μάσκαρα ever! Περιέχει μέσα κολλαγόνο, το οποίο βοηθά τις βλεφαρίδες να μακρύνουν σίγουρα κάτι χιλιοστά! Όχι δεν κάνω πλάκα!

Και είναι δοκιμασμένο αυτό που σου λέω! Αν σκοπεύεις να πας ταξίδι, τότε αγόρασε αυτή τη μάσκαρα από τα Duty Free γιατί την έχουν πάντα σε προσφορά εκεί και είναι πολύ πιο οικονομική!

3
Rimmel

Αυτή τη μάσκαρα ξεκίνησα να τη χρησιμοποιώ πριν λίγο καιρό και είμαι super ευχαριστημένη με αυτή! Κοστίζει μόνο 8 ευρώ και το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό!

Πυκνές, μακριές βλεφαρίδες χωρίς “κουβαράκια” πάνω σε αυτές. Το βουρτσάκι της βοηθάει πάρα πολύ τις βλεφαρίδες να πάρουν την κλίση που θέλεις.

4
Clinique 

Αδιάβροχη μάσκαρα, ιδανική για beach parties και pool parties! Κάνει και για τη θάλασσα βέβαια, αλλά καλύτερα μην πας βαμμένη στη θάλασσα, για πολλούς λόγους! Τις κάνει τεράστιες και πολύ πυκνές τις βλεφαρίδες! Τη χρησιμοποιώ κάθε καλοκαίρι!

5
L’ oréal


Ναι έχω κόλλημα με τη L’oréal, όσον αφορά τις μάσκαρες! Αφού όλες είναι καταπληκτικές! Αυτή κάνει τις βλεφαρίδες να φαίνονται τόσο πυκνές και μακριές! Αν και δεν περιέχει μέσα κολλαγόνο, είναι λες και έχει! Τη συστήνω ανεπιφύλακτα!

Δοκίμασε έστω μια από αυτές και θα με θυμηθείς!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending