fbpx

Οι καλύτερες εμφανίσεις από το φεστιβάλ Καννών (Part 2)

Το Φεστιβάλ των Καννών έριξε αυλαία για φέτος και στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες κύριες προστέθηκαν κι άλλα ονόματα.

Ποιες ήταν αυτές που μας εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους στη Γαλλική Ριβιέρα;

1
Η απλή #not Katy Perry 

Μιας και το κόκκινο χαλί στρώθηκε στη Γαλλική Ριβιέρα, η Katy είπε να εκμεταλλευθεί το γεγονός και να βάλει κάτι, που πραγματικά δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο. Η κατακόκκινη τουαλέτα του οίκου Marchesa, έκανε τα φλας των φωτογράφων να πάρουν φωτιά.

2
Πολύ σέξυ Bella Hadid 

Στα κόκκινα ντύθηκε και η 19χρονη Bella Hadid η οποία προκάλεσε λίγο πανικό στα social media, αφού όλοι στοιχημάτιζαν ότι δεν φορούσε απολύτως τίποτα κάτω από το άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα της.

Η στυλίστρια της όμως μας έλυσε την απορία: το φόρεμα είχε εσωτερικό κορμάκι, γι’ αυτό και η Bella Hadid έδειχνε τόσο άνετη φορώντας το, χωρίς να ανησυχεί καθόλου μήπως της συμβεί κανένα μικρό ατύχημα. Το φόρεμα ήταν του σχεδιαστή Alexandre Vauthier.

3
Λαμπερή Alessandra Ambrosio

Το στέμμα από τη Blake Lively δεν το έκλεψε, αλλά ήταν πολύ λαμπερή μέσα στο Zuhair Murad φόρεμα της, το όποιο ήταν κεντημένο με πολύτιμους λίθους. Το look της ολοκλήρωνε ένα κόσμημα Cartier.

4
Elegant Charlize Theron

Δεν είναι η μόνη που φόρεσε κουστούμι στο φεστιβάλ των Καννών, το τόλμησαν αρκετές. Αλλά η Charlize Theron έδειχνε τόσο μα τόσο κομψή στο Dior κοστούμι της.

5
Blake Lively- Best dressed

Collage_Fotor BL

Και φτάνοντας στο τέλος, θα σου λύσω την απορία για την πιο καλοντυμένη στη Γαλλική Ριβιέρα καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ. Αυτή λοιπόν που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν ξεκάθαρα η Blake Lively -το έγραψα και πιο πάνω – καμία δεν κατάφερε να της κλέψει το στέμμα. Ό,τι και αν φορούσε αυτές τις μέρες, οι δημοσιογράφοι έγραφαν πόσο καλοντυμένη είναι – για ακόμη μια φόρα!

Η εμφάνιση της με την τουαλέτα σε απαλό γαλάζιο χρώμα έγινε viral.  Ακόμη και οι κινήσεις της που έκανε με το συγκεκριμένο φόρεμα συγκρίνονταν με αυτές της Σταχτοπούτας!

Εσένα ποια εμφάνιση σου άρεσε περισσότερο; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending