fbpx

Outfits για σημαντικά events!

Είμαι σίγουρη ότι αυτό το καλοκαίρι θα έχετε κάποιο σημαντικό event να πάτε, ένα γάμο, μια εκδήλωση ή ακόμα και ο χορός της αποφοίτησης σας. Και το πρώτο πράγμα που σκέφτεστε είναι τι να βάλετε γιατί θέλετε να κλέψετε τις εντυπώσεις.

Πιο κάτω θα σας προτείνω κάποια outfits που μπορεί να σας εμπνεύσουν έτσι ώστε να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό look για εκείνη τη μέρα.

 

1.Το multiway dress

multiway

Είναι ένα φόρεμα το οποίο μπορείς να το φορέσεις με πάνω από 15 διαφορετικούς τρόπους (μπορεί και περισσότερους) και κάθε φορά θα φαίνεται ότι βάζεις καινούριο φόρεμα. Ειδικά αν το αγοράσετε σε ένα πιο classic χρώμα που ταιριάζει σε διάφορες περιστάσεις, όπως μαύρο, άσπρο, beige, nude, ή ακόμη και silver (για prom night) τότε να είστε σίγουρες ότι δε θα καταλάβει κανείς ότι ήταν το ίδιο φόρεμα που βάλατε κάπου αλλού.
Πατήστε εδώ για να δείτε στο βίντεο πώς να μετατρέψετε το φορεμά σας με διαφορετικούς τρόπους!

Φόρεμα από Missguided και Boohoo

 

2. Co-ordinates

co ords

1o και 3ο σετ from Missguided
2o set from Pretty Little Thing

Co-ordinates from Asos

Και τα 3 set είναι από το Asos

Είναι ο μακράν καλύτερος και αγαπημένος μου συνδυασμός! Λατρεύω τα set που έχουν το ίδιο print και pattern! Πιστέψτε με ακόμη και το πιο απλό set με τα κατάλληλα κοσμήματα θα σας κάνει να δείχνετε τόσο μα τόσο stylish! Εκτός αυτού είναι πολύ ευκολοφόρετα, μιας και δε χρειάζεται να σκεφτείς πώς να τα συνδυάσεις! Πρόσφατα αγόρασα κι εγώ ένα τέτοιο set και σας ετοιμάζω post για να δείτε πώς να το συνδυάσετε!

Για εμένα ο πιο τέλειος συνδυασμός θα ήταν crop top με culottes ή crop top με flared trousers (παντελόνια καμπάνα)

 

3. Bodycon dress 

191o και 3ο φόρεμα από Pretty Little Thing
2o φόρεμα (ναι είναι φόρεμα!) από Missguided

asos
Φόρεμα από Asos

Αυτό είναι το φόρεμα που “αγκαλιάζει” το σώμα! Ταιριάζει σε πάρα πολλούς σωματότυπους. Εξαρτάται πάντα βέβαια και από το ύφασμα το οποίο είναι φτιαγμένο το φόρεμα. Ιδανικό για πολύ επίσημα events όπως ο χορός της αποφοίτησής σας, αλλά και για μια βραδινή έξοδο σε club!

 

4. Οff shoulder dress

asos off shoulder
Φορέματα από Asos

missguided off shoulder

Φορέματα από Missguided

Δεν υπάρχει καταλληλότερη επιλογή κορίτσια μου για οποιοδήποτε event! Τα λατρεύω! Είναι sexy, είναι stylish, είναι κομψά. Τι άλλο θέλετε; Για το καλοκαίρι λατρεύω τα off shoulder dresses που είναι φτιαγμένα από δαντέλα, αλλά αν πιστεύετε ότι θέλετε άλλο ύφασμα που να είναι για εσάς πιο “επίσημο” τότε να είστε σίγουρες ότι έχετε πολλές επιλογές!

Να ξέρετε ειδική στα off shoulders με δαντέλα δεν είναι άλλη από την Άννα Φάκα, τη γνωστή Κύπρια σχεδιάστρια! Λατρεύω τα φορέματα που δημιουργεί από δαντέλα, λάστιχο και όχι μόνο.

 

Ελπίζω να σας βοήθησα αρκετά!
Και να θυμάστε όσο πιο απλές τόσο το καλύτερο!
Love ya ♥

 

Ιδέες για γυναικεία και αντρικά outfits μόνο στο StudentLife Trends!
Γι’ αυτό κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending