fbpx

Λιπαρό δέρμα τέλος με αυτό το ανδρικό after-shave γαλάκτωμα!

Όσο παράξενο κι αν σας φαίνεται, αυτό το αντρικό γαλάκτωμα για μετά το ξύρισμα (after shave) έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στον κόσμο της ομορφιάς, μιας και πολλές γυναίκες το χρησιμοποιούν ως βάση για το μακιγιάζ.

Όλο και περισσότερες beauty gurus το δοκιμάζουν και το βάζουν στο Youtube και ορκίζονται ότι κρατά την λιπαρότητα μακριά καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας!

Μια από τις μεγαλύτερες fans αυτού του προϊόντος είναι και η Kylie Jenner, αφού ενημέρωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Snapchat πόσο το έχει λατρέψει! Αυτό φυσικά με έκανε ακόμη πιο πολύ να θέλω να το δοκιμάσω και έτσι και έγινε!

 

nivea1

Όντως κορίτσια, έχω αρκετά λιπαρή επιδερμίδα ειδικά μετά την εφαρμογή του μακιγιάζ. Γι’ αυτό και θεωρώ πως ήμουν η καταλληλότερη για να το δοκιμάσω!

Έχω να πω ότι όντως δουλεύει, και πολύ καλύτερα μάλιστα από τα ακριβά primers που έχω δοκιμάσει κατά καιρούς.

Θα το βρεις σε πολύ οικονομική τιμή αυτό το τέλειο προϊόν για να κρατήσεις τη λιπαρότητα μακριά, ειδικά τώρα που ο καιρός ζεσταίνει και η υγρασία καραδοκεί!

nivea2

Άπλωσε μια μικρή ποσότητα σε καθαρό πρόσωπο αφήνοντας το να απορροφηθεί από το δέρμα σου και αμέσως μετά εφάρμοσε το foundation σου, συνεχίζοντας κανονικά με το μακιγιάζ σου.

nivv

Τι περιμένεις; Δοκίμασέ το κι εσύ!

 


Διάβασε επίσης: Τα προϊόντα της Rimmel που με ενθουσίασαν!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending