fbpx

Τα 4 πράγματα που μας εκνευρίζουν ΚΑΘΕ καλοκαίρι στην Κύπρο!

Ναι είπαμεν ότι το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μας εποχή, αλλά δεν παύουν ορισμένα πράγματα να μας εκνευρίζουν αφάνταστα… Ποια είναι αυτά;

Πάμε να δούμε τα 4 κυριότερα παρακάτω:

1
Κουνούπια:

Έτο αρχίσαν οι πυράες, φορούμε τα σιόρτς μας, τις φουστούες μας τζιαι τα μαγιό μας. E, τα κουνούπια θωρούν τις ζαμπούες μας τζιαι τρέχουν τους τα σάλια.

Μόλις πούμε να φορήσουμε κοντά, τα πόδια μας τζιαι τα χέρια μας γίνουνται “ταβέρνες για αυτά τα μικρά εκνευριστικά έντομα.

Τζιαι το θέμα έννεν μόνο ότι τζείνα τα κόκκινα σημάδια θυμίζουν σου ανεμοβλογιά τζιαι εν θωρκέσαι, αλλά ότι σε τρων τζιόλας, τζιαι ξέρεις ότι άμαν τους τζείζεις, μεγαλώνουν τζι’ άλλον. Αφού νιώθεις τζείνο το απαίσιο πράμα τζιαι εν αντέχεις. Τελοσπάντων, εν γλυκό το αίμα μας (λαλούμε για να παρηγοριούμαστε)!

2
Τρέχουν τα δρώματα μας:

Είπαμε επεθυμήσαμεν την πυρά για να πηαίνουμε θαλασσούες τζιαι πισίνες, αλλά ρε παιδί μου μες την Κύπρο το καλοτζιαίρι είναι ένα δράμα η κατάσταση! Επιτρέπεται Μάιος ακόμα να κάθεσαι πάνω στην καρέκλα, απογευματινές ώρες τζιαι να στάζουν που πάνω σου τα δρώματα;

Προσωπικά, έτυχε προχτές να κάθομαι στο cafe τζιαι πραγματικά που εσηκώστηκα, ενόμιζα πως η καρέκλα μου ήταν ολοβρεμένη. Ίντα αντρέπουμουν να σηκωστώ πάνω τζιαι να φύω. Ωχ Θεέ μου, Ιούλιον-Αύγουστο, όι εν να κρούσουμε, κάτι άλλον…

Εν να γίνουμεν τηανιτοί όπως τους κεφτέδες άμαν ψήνουνται μέσα στο λάδι!

3
Κρούζεις που τον ήλιο:

Έτο παίζουμεν το τζιαι εμείς έξυπνοι τζιαι πάμε τζιαι καθούμαστε που κάτω που τον ήλιο χωρίς να βάλουμεν αντηλιακό. Ειδικά τωρά τα πρώτα μας μπάνια θέλουμεν σίουρα ούλλοι να μαυρίσουμε τζιαι νομίζουμεν ότι μόνο με το λαδάκι κάμμουμεν την δουλειά μας. Σάζει μας καλά όμως ο ήλιος της Κύπρου.

Μόλις έρτεις σπίτι καταλαβαίνεις πόσο μαννός ήσουν που ΕΝ εβαλες αντηλιακό ή που έν εβαλες αρκετό αντηλιακό. Οι ώμοι σου -αχρείαστο να πούμε- ότι εγίναν ολοκότσινοι τζιαι όταν πάεις να τους τζίσεις φύρνεσαι του πόνου.

Σας προειδοποιώ, βάλλετε αντηλιακό, αν δεν θέλετε να μοιάζετε με τους τουρίστες μας, τζιαι φυσικά δείτε τζιαι λλίον την υγεία σας!

4
Πολυκοσμία στις παραλίες:

Εντάξει τούτον ακόμα μπορεί να μεν το εζήσαμεν, αλλά θέλω σας προετοιμασμένους!

Ο Γιαννής εν να βουρά τα κοπελλούθκια του, η Αντρούλα εν να παίζει ρακέτες με την Μαρουλλού…

Tζιαι οι τουρίστες… Ακούσετε ότι εν να εν πολλά παραπάνω που άλλες φορές; Οπότε θα κατακλύζουν τις παραλίες μας τζι’ εν ναν κάπως έτσι:

Oh my God, it’s too hot in Cyprus, and there are so many people at the beach… 

Επίσης κάθε Κυπραίος θα διά τον γυρό του, θα φέρνει τζιαι την παττίχα του, τζιαι την παγωνιέρα του, τις ομπρέλλες τζιαι τις μπύρες του, γιατί ξέρει ότι αν τα αγοράζει τούτα ούλλα που τζεικάτω, εν περιπαίξιμο. Τουλάχιστον ας περιπέζουμε μόνο τους τουρίστες με τις τιμές μας (αντίποινα που εν μας εψηφίσαν τζιαι στην Eurovision).

Όπως τζιαι να έχει, το καλοκαίρι εν αγαπημένη εποχή, οι έννοιες σταματούν, τζιαι πλέον σειρά έχει η ξεκούραση τζιαι οι διακοπούλες!

Καλό καλοκαίρι!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending