fbpx

Τα πιο χρήσιμα Google apps που ίσως δεν ήξερες μέχρι σήμερα!

Το Google έχει ονομαστεί από πολλούς φοιτητές ως ο “καλύτερος φίλος” τους κατά τη διάρκεια των σπουδών.

Είτε πρόκειται για απαντήσεις είτε για πληροφορίες online, είναι το καθημερινό must όταν σπουδάζεις (και όχι μόνο).

Υπάρχουν αρκετές λειτουργίες και εφαρμογές του Google όμως, που αρκετοί δεν γνωρίζουν και είναι στ’ αλήθεια πολύ χρήσιμες και ευχάριστες στη χρήση τους.

Δες πιο κάτω τις 12 που σου βρήκαμε (και δοκιμάσαμε κι εμείς):

 

Μια μηχανή αναζήτησης που λειτουργεί όπως το Google που ξέρεις, αλλά ψάχνει αποκλειστικά σε ακαδημαϊκού επιπέδου βιβλιογραφία. Στην αναζήτηση μπορείς να βρεις αποσπάσματα από βιβλία, επιστημονικά έγγραφα και περιοδικά (journals).

Όπως βλέπεις, το δοκιμάσαμε και το βρήκαμε πολύ διασκεδαστικό! Ουσιαστικά παίζεις και κατασκευάζεις με εικονικά Legos. Δεν είναι μόνο για μικρά παιδιά, αλλά και για ενήλικες!

Εδώ μπορείς να ψάξεις και να αγοράσεις ό,τι ψάχνεις – από σκληρούς δίσκους μέχρι… καλλυντικά!

Με αυτή την online εφαρμογή, μπορείς να ανακαλύψεις σημεία στον κόσμο, μέσα από φωτογραφίες που έβγαλαν διάφοροι χρήστες του Internet. Ωραίο έτσι;

Κι αυτό δοκιμασμένο! Είναι μια μηχανή αναζήτησης που σε βοηθά να βρεις τις καλύτερες γραμματοσειρές που ψάχνεις π.χ. για τις εργασίες σου.

Είναι το πιο περιποιημένο εργαλείο για αναζητήσεις εικόνων στο Internet. Απλά εσύ ανεβάζεις μια φωτογραφία από το computer σου και αφήνεις αυτή την εφαρμογή να κάνει τα υπόλοιπα. Θα σου βγάλει αποτελέσματα με παρόμοιες εικόνες, διαφορετικές αναλύσεις της εικόνας, σελίδες που περιέχουν τη συγκεκριμένη εικόνα και πολλά άλλα!

Χρησιμοποίησε αυτή την εφαρμογή για να δεις τι γίνεται στο διάστημα, σαν να και κοιτάζεις μέσα από το πιο δυνατό τηλεσκόπιο. Με αυτό το app μπορείς στ’ αλήθεια να περπατήσεις στο Γαλαξία Milky Way και να μάθεις τις τελευταίες μελέτες που έγιναν γι’ αυτόν!

Απλά πληκτρολογείς το χρόνο που θέλεις να ξεκινήσει το χρονόμετρο σου. Όταν λήξει η προθεσμία που έβαλες, θα ακούσεις τον αντίστοιχο ήχο.

Είναι μια εφαρμογή για να δημιουργείς πολύχρωμες σημειώσεις. Δεν θα ξεχάσεις τίποτα σημαντικό και μπορείς να το κατεβάσεις και στο κινητό σου!

Πολύ απλά, μπορείς με αυτό το app να συγχωνεύσεις μαζί όλους τους λογαριασμούς email που έχεις, όπως Outlook.com, Yahoo! κ.ά., σε ένα Gmail inbox.

Αν είσαι λάτρης της τέχνης, δεν πρέπει να παραλείψεις αυτό το app. Έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις και να δεις διάσημα έργα τέχνης online, με εκπληκτικές λεπτομέρειες.

Αυτή η εφαρμογή είναι κυρίως για όσους είναι ταξιδιώτες. Απλά ανοίγεις την camera του κινητού σου σε ένα κείμενο, και το app θα σου το μεταφράσει αμέσως στη γλώσσα της επιλογής σου! Ενθουσιάστηκες κι εσύ ή ακόμα;

Τι λες; Θα δοκιμάσεις κάποιο σήμερα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending