MAC είναι αναμφισβήτητα μια από τις καλύτερες εταιρείες για κραγιόν. Προσωπικά, είναι τα προσωπικά μου αγαπημένα κραγιόν, μιας και υπάρχει μια ποικιλία χρωμάτων, από matte μέχρι glossy, από την οποία μπορείς να επιλέξεις εσύ το αγαπημένο σου χρώμα ανάλογα με τις προτιμήσεις σου.

Υπάρχουν όμως τόσα πολλά MAC κραγιόν που είναι αδύνατο να αποφασίσεις ποιο να επιλέξεις.

Γι’ αυτό και εγώ σου προτείνω τα δικά μου αγαπημένα, που θεωρώ ότι αν τα έχεις αυτά θα έχεις μια πλήρη συλλογή κραγιόν για όλες τις εποχές, αλλά και για όλες τις περιστάσεις!

Δες ποια είναι έδω: 

1Ruby Woo

Και ποια κοπέλα δεν πρέπει να έχει ένα κλασικό κόκκινο κραγιόν στη συλλογή της; Αυτή η απόχρωση του κόκκινου είναι η ιδανική για να κολακέψει όλα τα χρώματα δέρματος και μαλλιών, γι’ αυτό και θεωρώ πως είναι απαραίτητο για κάθε συλλογή μακιγιάζ.

2Honey Love

Αυτή η απόχρωση είναι ένα υπέροχο nude το οποίο θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη κάθε φορά που θα είσαι σε δίλημμα για το τι κραγιόν να βάλεις.

Τέτοιες αποχρώσεις μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της μέρας και με όλα τα είδη μακιγιάζ. Η μοναδική του απόχρωση κάνει τα χείλη να φαίνονται φυσικά με υπέροχη υφή που ενυδατώνει τα χείλη, και ταυτόχρονα έχει διάρκεια.

3Cyber

Η απόχρωση αυτή είναι ένα κλασσικό βυσσινί χρώμα που είναι τέλειο για τους χειμωνιάτικους μήνες. Δίνει ένα μυστήριο στο μακιγιάζ σας και μπορεί να φορεθεί με υπέροχες γήινες αποχρώσεις για ένα vampy look. 

4Heroine

Το κραγιόν αυτό σε απόχρωση του λιλά, είναι για τις πιο τολμηρές, όμως εγώ το λατρεύω αφού βάζοντας αυτό το κραγιόν μετατρέπεται όλο μου το outfit! Μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές, με το υπόλοιπο μακιγιάζ να είναι ελαφρύ -εννοείται- κι έτσι δημιουργεί ένα τολμηρό και sexy look.

5Viva Glam

Η σειρά VIVA GLAM της MAC είναι μια ξεχωριστή συλλογή της MAC όπου το 100% των χρημάτων των εσόδων αυτών των προϊόντων πηγαίνουν στο MAC AIDS FUND, ο οποίος είναι ένας οργανισμός που χρηματοδοτεί και στηρίζει άλλους οργανισμούς που ασχολούνται με ασθενείς που υποφέρουν από τον ιό του AIDS/HIV.

Διαθέτει ποικιλία αποχρώσεων, από την οποία μπορείς να διαλέξεις κι εσύ τις αγαπημένες σου βοηθώντας την MAC στο φιλανθρωπικό αυτό της έργο.

 

Εσύ ποια από αυτά θα προσθέσεις στην συλλογή σου;

 


Διάβασε επίσης: Διορθώστε τα πιο συχνά λάθη που κάνετε
με το κραγιόν σας!