fbpx

Deena Abdulaliz Al-Saud: Η Μοντέρνα Πριγκίπισσα

Αν και με τη θέση που κατέχει και στη χώρα που την κατέχει δηλαδή τη Σαουδική Αραβία (η οποία έχει πολλούς περιορισμούς και απαγορεύσεις ως προς το γυναικείο φύλο),  θα έπρεπε να ακολουθεί συγκεκριμένο στυλ.

Παρόλ’ αυτά η πριγκίπισσα Deena Abdulaziz AlSaud της Σαουδικής Αραβίας φαίνεται να ξεφεύγει από τις παραδόσεις. Η γλυκύτατη Deena δε δείχνει να πτοείται από τα  πιστεύω της χώρας της, τα οποία βέβαια δε σέβονται τη γυναικεία ελευθερία έκφρασης, τον τρόπο ζωής και ενδυμασίας της γυναίκας. Η ίδια είναι κιόλας ιδιοκτήτρια καταστήματος με μοναδικά πολυτελή ρούχα.

image

image
Έχει εκκεντρικό στυλ με κοντό αγορίστικο κούρεμα και ακολουθεί πάντα τις τελευταίες τάσεις της μόδας με το δικό της μοναδικό στυλ το οποίο σίγουρα δε μοιάζει με καμιάς άλλης πριγκίπισσας!

Η μοντέρνα και stylish πριγκίπισσα παρακολουθεί φανατικά διάφορα fashion εκαι φαίνεται να είναι επηρεασμένη από τους δρόμους της Νέας Υόρκης όπου και έζησε για λίγο καιρό. Το στυλ της θα το περιέγραφα κομψό και chic με urban λεπτομέρειες αφού πάντα επιλέγει να φοράει ρούχα με μοναδικά σχέδια, γεωμετρικά κοψίματα και αξεσουάρ συνοδευμένα με απλό μακιγιάζ που αναδεικνύει τα μαγικά αραβικά χαρακτηριστικά του προσώπου της.

imageimage

imageimageimage

Μια πριγκίπισσα που αφήνει πίσω της τα γυάλινα γοβάκια και τις ογκώδεις τουαλέτες!

 

Μάθε εδώ όλα τα νέα από το χώρο της μόδας, 
κάνοντας like στο Facebook page μας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending