fbpx

Η νέα αλλαγή στο Facebook για να “κατασκοπεύεις” περισσότερο!

Έρχονται οι (περισσότερες και λεπτομερείς) παρατηρήσεις στο Facebook. Πώς;

Η νέα αλλαγή αφορά τα comments (σχόλια) που γράφεις σε κάποιο φίλο/γνωστό σου!

 

1
Τι θα αλλάξει;

 

Σύντομα ο κάθε χρήστης στο Facebook, θα μπορεί να παρακολουθεί live τις αντιδράσεις των φίλων του, μετά που θα postάρει κάτι στο προφίλ του (βλ. εικόνα). Δηλαδή, ποιος θα απαντήσει ή αντιδράσει στο post του, τη στιγμή που το κάνει, όπως και με την κάθε συνομιλία στο Messenger.

 

2
Πού στοχεύει το Facebook;

Αν δεν το υποψιάστηκες έστω και λίγο, προσπαθεί με κάθε τρόπο να μπει για τα καλά στη ζωή μας, κάνοντας τα προσωπικά μας όσο πιο “εκτεθειμένα” γίνεται (με την άδεια μας φυσικά).

Όσοι είναι πίσω από το Facebook, επιθυμούν από τους χρήστες να είναι ενεργοί και να μη σταματήσουν να μοιράζονται ιστορίες, φωτογραφίες κτλ. ώστε το Facebook να κυριαρχήσει όλα τα social media.

 

Δες: Αυτή είναι η καλύτερη ώρα να ποστάρεις κάτι στο Facebook!

 

3
Εντυπωσιακό ή… παράξενο update;

Δεν υπάρχουν ακόμα αντιδράσεις, αλλά σύμφωνα με το Tech Insider, η ομάδα του Facebook έχει ψηλές προσδοκίες γι’ αυτή την αλλαγή. Τουλάχιστον θα μπορούν να διατηρήσουν τους χρήστες (για ακόμα) περισσότερο καιρό “καθηλωμένους” στην οθόνη του κινητού ή στον υπολογιστή/tablet τους, στο Facebook.

 

4
Το αποκορύφωμα αυτής της νέας αλλαγής;

Δεν θα ανακοινωθεί επίσημα ή σε συγκεκριμένη μέρα. Όπως αρκετές άλλες αλλαγές, απλά θα εφαρμοστέι μια καλή μέρα, για να δοκιμαστούν πρώτα τα αποτελέσματα και οι τυχόν αντιδράσεις. Εννοείται η αρνητική κριτική δεν είναι επιθυμητή, ώστε οι χρήστες πρέπει να μένουν active στο Facebook και όχι οπουδήποτε αλλού!

 

Τι λες; Ανυπομονείς να το δοκιμάσεις ή όχι;

 

Δες επίσης: Το νέο κόλπο του Facebook: Δες όλες τις φωτογραφίες που έκανε κάποιος like!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending