5+1 μπλουζάκια που θα σε ξεχωρίσουν στην παραλία!

Μπλούζες για την παραλία. Προσπάθησα να βρω τις πιο άνετες μπλούζες οι οποίες μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με οποιοδήποτε μαγιό επιλέξεις να φορέσεις φέτος το καλοκαίρι.

Τις βρήκα, σου τις δείχνω και εσύ με ένα κλικ πάνω στον τίτλο της φωτογραφίας μπορείς να τις παραγγείλεις! Έτοιμος;

 

Μπλουζάκι ευκολοφόρετο μιας και το χρώμα του που είναι το λευκό συνδυάζεται με όλα! Η τσακπινιά που έχει με τα πιτσιλίσματα κάνει το μπλουζάκι ακόμα πιο fashionable!
Μπορείς να το βρεις εδώ!

 

Αυτό είναι ενα μπλουζάκι για τους λάτρεις των brands! Αν θέλεις να φαίνεται το brand που φοράς, αλλά ταυτόχρονα να το συνδυάσεις με όποιο χρώμα μαγιό έχεις, τότε αυτή είναι η ιδανική λύση!
Μπορείς να το βρεις εδώ!

Αυτό το μπλουζάκι είναι η ίδια περίπτωση με το πρώτο που σας πρότεινα, αλλά αυτό πιστεύω θα φορεθεί περισσότερο από αυτούς που γυμνάζονταν όλη τη χρονιά, μιας και θα αναδεικνύει τους γυμνασμένους μύες.
Μπορείς να το βρεις εδώ!

 

Αυτό το μπλουζάκι ταιριάζει σε πάρα πολλούς! Το χρώμα του βέβαια είναι λίγο δύσκολο να συνδυαστεί με διαφορετικά μαγιό, γι’ αυτό και είμαι σίγουρη πως το μπλουζάκι αυτό θα επιλεχτεί από τα πιο fashionable boys!
Μπορείς να το βρεις εδώ!

 

Φαίνεται πολύ D.I.Y με τις τρύπες που έχει πάνω. Στα αγόρια τα οποία δεν αρέσει αυτή η μπλούζα καλύτερα να μην τη βάλουν, γιατί καλό είναι να φορεθεί από αυτά που μπορούν να το στηρίξουν αυτό το στυλ και να το συνδυάσουν κατάλληλα!
Μπορείς να το βρεις εδώ!

 

Αυτό το είδος μπορεί να φορεθεί από αρκετά ψηλούς μιας και είναι αρκετά longline μπλούζα. Θα ήταν καλύτερα αυτός που θα βάλει αυτό το μπλουζάκι να μην είναι και τόσο λεπτός, όπως αυτός στη φωτογραφία γιατί δε φαίνεται καθόλου ωραίο!
Μπορείς να τη βρεις εδώ!

Εσύ τι μπλουζάκι θα φοράς στην παραλία;

 

Διάφορα είδη ανδρικών σανδαλιών, shorts και αξεσουάρ,
με like στο Facebook page μας για να τα βλέπεις όλα!