Braided hairstyles: Ιδανικά τώρα που ανεβαίνει η θερμοκρασία!

Το καλοκαίρι πλησιάζει κι εμείς ανυπομονούμε! Σιγά- σιγά αλλάζει και ο καιρός και είμαι σίγουρη ότι οι περισσότερες από εσάς σκέφτεστε το ίδιο πράγμα με εμένα όταν θα βγείτε. “Να αφήσω τα μαλλιά μου κάτω ή θα χαλάσουν από την υγρασία;”

Ή ακόμη σκέφτεστε: “Να τα αφήσω κάτω ή από τη ζέστη δεν θα ξέρω μετά τι να κάνω;” Κάθε φορά έχω το ίδιο δίλημμα, ειδικά όταν πηγαίνω προς Λάρνακα ή Λεμεσό, όπου η υγρασία είναι σε άλλα επίπεδα και δεν υποφέρεται!

Γι’ αυτό και εγώ σας προτείνω 5 εναλλακτικούς τρόπους για να μαζέψετε τα μαλλιά σας πάνω:

1Crown braids

82
Προσωπική φωτογραφία

Είναι ένα από τα αγαπημένα μου hairstyles. Εννοείται σε πολλές δεν αρέσει, γιατί θυμίζει χτένισμα από πολύ παλιά, αλλά να ξέρετε δεν παύει να είναι ένα από τα πιο hot hairstyles της άνοιξης και του καλοκαιριού! Είναι πολύ ωραίο και πρωτότυπο hairstyle για να κάνετε σε γάμο!

2Boxer braids

0ff53f25c88671e14d114222aab446be
Παραμένει ένα από τα πιο hot trends στα μαλλιά! Αν έχετε όμως μεγάλο μέτωπο καλύτερα να αποφύγετε αυτό το hairstyle, μιας και θα το κάνει να φαίνεται μεγαλύτερο.

3Ανέμελα hairstyles με braids

Κάντε μια πλεξίδα στο πλάι και τα υπόλοιπα μάζεψε τα πάνω με όποιο τρόπο θέλετε! Μπορείτε τόσο απλά και εύκολα να κάνετε το look σας να φαίνεται πιο νεανικό!

4“Κούκος” με braid

Πολύ απλό hairstyle για να τα κάνετε όταν δυσκολεύεστε πώς να κάνετε τα μαλλιά σας!Αλλάζει πολύ το hairstyle με το braid από κάτω, και  φαίνεται ότι ασχοληθήκατε με τα μαλλιά σας και ότι δεν μαζέψατε πάνω τόσο απλά!

 

Εσείς ποιο hairstyle προτιμάτε; 


Διαβάστε επίσης: 5 hairstyles με braids που είναι κατάλληλα για την άνοιξη!