fbpx

Τα 6 περιστατικά που θα τύχουν στους Κυπραίους ΚΑΘΕ φορά που ταξιδεύουν!

Βρίσκομαι στο αεροπλάνο, επιστρέφοντας από το ταξίδι μου (στις Βρυξέλλες και Ολλανδία) και σκέφτομαι διάφορα.

Μετά από πολλά ευτράπελα που πάθαμε στο ταξίδι θα σας παρουσιάσω 5+1 πράγματα που μπορεί να πάθει ένας Κυπραίος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του (σίγουρα υπάρχουν κι άλλα πολλά)!

Πάμε να τα δούμε:

 

1
Στο αεροδρόμιο:

Εννοείται ότι ο Κυπραίος πάει 2 ώρες πριν την πτήση όπως πρέπει, αλλά 5 λεπτά πριν κλείσει το gate του, καταλαβαίνει ότι βρίσκεται σε λάθος gate και ξεκινά το sprint για να προλάβει.

2
Στο αεροπλάνο:

Ο Κυπραίος στο αεροπλάνο φαντάζει σαν party animal. Ειδικά όταν είναι με παρέα, εν σταματά να μιλά και τραβά όλα τα βλέμματα των αγανακτισμένων ξένων (οι οποίοι δεν εφκάλαν άχνα καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού) πάνω του.

Η αποκορύφωση είναι στο τέλος της πτήσης, όταν προσγειώνεται το αεροπλάνο, που ο Κυπραίος θα χειροκροτά σαν να βρίσκεται σε… θεατρική παράσταση.

3
Μεταφορικά:

Φτάνοντας στον προορισμό του, ο Κυπραίος χωρίς να είναι συνηθισμένος στη χρήση tram, metro κτλ. ξεκινά να χάνεται, να μπαίνει σε λάθος τρένα, σε λάθος κατευθύνσεις…

Αγοράζει λάθος εισιτήρια και στην τελική να προτιμά να δώσει τα διπλάσια για να πιάσει ταξί, έτσι ώστε να φτάσει επιτέλους εκεί που θέλει.

Δες: 6 ενδείξεις ότι ταξιδεύεις με Κύπριους!

4
Γλώσσα:

Είναι γεγονός ότι ξέρουμε οι πλείστοι καλά αγγλικά, όταν όμως έρχεται η στιγμή να τα χρησιμοποιήσουμε γίνεται η γλώσσα μας… κόμπος. Εμείς τα θέλουμε λίγο πιο λιανά, βασικά σε slow-motion για να καταλαβαίνουμε τι εννοούν.

Συναντάς όμως ακριβώς το αντίθετο, αφού μιλούν πολύ γρήγορα κι εσύ δεν συνειδητοποιείς ότι μιλούν αγγλικά και απαντάς με το θεϊκό:

English please!

5
Φωτογραφίες:

Αποκλείεται να επέστρεψε Κυπραίος που ταξίδι χωρίς να είναι γεμάτη η memory card του που φωτογραφίες.

Φκάλει σε κάθε γωνιά, κάθε κάτζιελο, κάθε σκάλα φωτογραφία. Άλλες σοβαρές, άλλες καλά και “αυθόρμητες” και άλλες “πελλές“.

Εκτός από τον εαυτό του, ο Κυπραίος φωτογραφίζει ότι έβρει μπροστά του: εξώπορτες σπιτιών, τα ποδήλατα, τα τασάκια…

6
Λεφτά:

Νομίζω το μεγαλύτερο πρόβλημα σε ένα ταξίδι είναι τα pocket money που έχεις. Αρχικά πάεις με γεμάτο τσεντί, παίζεις το άνετος σπαταλώντας από την πρώτη μέρα τα μισά σου λεφτά στα μαγαζιά, στα ταξί και σε ακριβά εστιατόρια.

Μόλις καταλάβεις ότι έμεινες αμπάκκιρος, ξεκινάς να πεθυμάς fast-food που εν πιο φτηνά, θυμάσαι ότι εν θέλεις άλλα ρούχα -έχεις πολλά- και ξαφνικά εν βολικό για ‘σένα να αλλάξεις 2-3 τρένα για να πάεις στον τόπο που θέλεις, παρά το ταξί.

Τι άλλο έχεις ζήσει στα ταξίδια σου ή τι άλλο έχεις συναντήσει;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending