fbpx

Τα must-have προϊόντα ομορφιάς για το καλοκαίρι!

Έφτασε και αυτό το καλοκαίρι, και όπως πάντα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένες για να προσαρμόσουμε τα προϊόντα ομορφιάς μας!

Η θερμοκρασία αυξάνεται, και ολόκληρο το σώμα μας αλλάζει, το δέρμα μας γίνεται πιο λιπαρό και τα μαλλιά μας γίνονται ή πιο λιπαρά ή πιο ξηρά και ατίθασα.

Με τα πιο κάτω προϊόντα όμως είσαι πανέτοιμη για να καλωσορίσεις το καλοκαίρι:

 

1
Conditioner μαλλιών με αντηλιακή προστασία σε μορφή spray

Tα μαλλιά μας τώρα το καλοκαίρι με την έκθεση τους στον ήλιο έχουν την τάση να γίνονται ξηρά και ατίθασα. Με ένα τέτοιο προϊόν, όχι μόνο θα μαλακώσεις τα μαλλιά σου στο λεπτό, αλλά θα τα προστατέψεις και από την υπεριώδη ακτινοβολία.

 

2
Αντηλιακή κρέμα σώματος και προσώπου

Το δέρμα μας είναι πολύ ευαίσθητο, ειδικά μετά από τον χειμώνα όπου η επαφή μας με τον ήλιο δεν ήταν σε τόσο μεγάλο βαθμό. Μια αντηλιακή κρέμα είναι απαραίτητη και δεν πρέπει να παραλείπεται σε καμία περίπτωση. Εκτός από το γεγονός ότι υπάρχει ο κίνδυνος εγκαύματος, ο ήλιος γερνάει το δέρμα μας γρηγορότερα και μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του δέρματος.

 

3
After sun κρέμα 

Μετά από την επαφή σου με τον ήλιο, το δέρμα κοκκινίζει και το συνήθως νιώθεις πιο τεντωμένο. Μια κρέμα για μετά τον ήλιο θα βοηθήσει το δέρμα να ενυδατωθεί ξανά και να αποτρέψει τα εγκαύματα από τον ήλιο.

 

4
Bronzer

Τι κι αν δεν έχεις πάρει ακόμα πολύ χρώμα; Δεν πρέπει να ανησυχείς μιας και ένα bronzer σε ζεστούς τόνους, θα δώσεις στο σώμα και στο πρόσωπο σου το ηλιοκαμένο look που ονειρεύεσαι. Πέρασε το με ένα χοντρό πινέλο στους όμως και στο στέρνο σου, ενώ στο πρόσωπο στους κροτάφους σου και στην μύτη, εκεί δηλαδή που ο ήλιος θα σε κτυπούσε φυσικά.

 

5
Κρέμα BB

Άφησε πίσω σου για λίγο το βαρύ foundation που χρησιμοποιούσες τον χειμώνα και χρησιμοποίησε μια BB κρέμα που θα δώσει ένα ομοιόμορφο look στο πρόσωπο σου χωρίς να το βαραίνει ειδικά τώρα με τις ζέστες.

 

Εσύ ακόμα να αποκτήσεις αυτά τα προϊόντα
γι’ αυτό το καλοκαίρι;
xxx

 

Μάθε ποια είναι η σωστή χρήση της αντηλιακής κρέμας για το πρόσωπο σου, 
κάνοντας like στο Facebook page μας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending