fbpx

Fashion Hotels: Ξενοδοχεία με την υπογραφή σχεδιαστών μόδας!

Όταν οι σχεδιαστές μόδας βάζουν την καλλιτεχνική τους πινελιά στο design και τη διακόσμηση ξενοδοχείων, το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Γι’ αυτό και τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία αποτελούν πρώτη επιλογή διαμονής για τους λάτρεις της μόδας (και όχι μόνο)!

Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά τα fashion hotels:

 

1
Armani Hotel

armani-hotel-dubai-1

05

Ο Ιταλικός οίκος Armani διαθέτει δύο ξενοδοχεία το ένα στο Dubai και το άλλο στο Μιλάνο. Το Armani hotel στο Dubai άνοιξε το 2010  και καταλαμβάνει 11 από τους ορόφους του Burj Khalifa – του υψηλότερου  κτιρίου στον κόσμο. Η διακόσμηση και στα δύο ξενοδοχεία Armani είναι τελείως μινιμαλιστική, έτσι κινείται σε άπλες γραμμές και γήινα χρώματα.

Γι’ αυτό και ο Roberto Cavalli είχε παρομοιάσει το ξενοδοχείο Armani στο Μιλάνο σαν ψυχιατρική κλινική. Δεν νομίζω να υπάρχει όμως ψυχιατρική κλινική η όποια χρεώνει 450 ευρώ το βράδυ.

2
Versace

406225-versace

Palazzo Versace Dubai Residences7

Η Donatela Versace από την άλλη, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το μινιμαλισμό γι’ αυτό και έκτισε κυριολεκτικά δυο παλάτια. Το ένα βρίσκεται στο Dubai και το άλλο στην Αυστραλία. Και τα δύο υπερπολυτελή ξενοδοχεία είναι διακοσμημένα με την ιταλική φινέτσα που διακρίνει τον οίκο. Οι τιμές ξεκινάνε από 720 ευρώ το βραδύ και στα δυο ξενοδοχεία.

3
Dior Suite at St. Regis Hotel

SRNY_Dior_II-02 (441x640) (2)

Στη Νέα Υόρκη το ξενοδοχείο St. Regis διαθέτει μια σουίτα με την υπογραφή του γαλλικού οίκου Dior και όπως θα περίμενε κάνεις η κομψότητα είναι διάχυτη. Η διακόσμηση της σουίτας είναι εμπνευσμένη από το ατελιέ του οίκου Dior στην οδό Avenue Montagne στο Παρίσι.

4
Moschino

maison_moschino_hotel_02_ellizoe1-640x431

Και για το τέλος άφησα το αγαπημένο ξενοδοχείο κάθε shopaholic. Φωτιστικά σε σχήμα φορέματος, καρέκλες σε σχήματα ρούχων, άδεια κουτιά παπουτσιών για συρτάρια- ακόμη και το πρωινό σερβίρεται σε δίσκο ο οποίος μοιάζει με κουτί παπουτσιών. Άντε μετά να αντισταθείς και να μη βγεις για ψώνια στους δρόμους του Μιλάνου.

Στο ξενοδοχείο υπάρχει επίσης ειδικός χώρος επίδειξης ρούχων του Ιταλικού οίκου, όπου εκεί μπορείτε να προσλάβετε και τον προσωπικό σας συνοδό για τις αγορές σας. Ο συνοδός δεν ξέρω πόσα κοστίζει, μια νύχτα πάντως κοστίζει γύρω στα 250 ευρώ.

 

Το στυλ και η πολυτέλεια,
είναι κάτι που ξερούν πολύ καλά οι σχεδιάστες μόδας!

 


Διάβασε επίσης: Κομμάτια που άλλαξαν την ιστορία της μόδας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending