fbpx

Πως προετοιμάζονται οι Κυπραίοι για το Euro!

Σιγά σιγά φτάνουμε στην μέρα που θα ξεκινήσει το Euro. Εν να μου πείτε τωρά “ε σιγά το πράμα”. Επειδή εμείς σκεφτούμαστε το δικό σας καλό πάμε να σας εξηγήσω λίο την προετοιμασία των Κυπραίων για το Euro. Όσοι εν τα εσκεφτήκετε τα παρακάτω, καλό θα ήταν να το κάμετε!

1
Αναπαυτικός καναπές

Όσο παράξενο τζιαι αν ακούεται ούλλοι ψάχνουν για καναπέδες. Μεν τους περιπέζετε γιατί τζιαι εσείς θα χρειαστείτε ένα αναπαυτικό καναπέ για αποφυγή πιασίματων, προβλημάτων στην λεκάνη τζιαι εννοείται για να τζιοιμάστε την νύχτα που δεν θα σας δέχεται η γυναίκα σας στο κρεβάτι!

2
Κούννες, τσιπς τζιαι γλυσταρκές

Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε μια μεγάλη ζήτηση στα πιο πάνω προϊόντα. Ούλλοι οι Κυπραίοι επρομηθεύσαν το σπίτι τους με τα πιο πάνω επειδή πάντα υπάρχει η περίπτωση να φύει να τους αφήσει η γυναίκα τους τζιαι εν πρέπει να πεινάσουν δευτερόλεπτο. Ακόμα τζιαι αν πρέπει να φαν κάτι πριν να έρτει η πίτσα.

3
Πίτσα

Ήδη ούλλοι ψάχνουμε να έβρουμε κουπονούθκια για πίτσες. Γυρέφκουμε τις οικογενειακές προσφορές αλλά στην ουσία εν να τρώμε μόνοι μας άτε με κανένα παρέα.

4
Στοιχηματικά κουπονάκια

Οι νέοι λοαρκασμοί στις στοιχηματικές εταιρείες πολλυνίσκουν κάθε δευτερόλεπτο. Ακούεται πως μέχρι τζιαι η κουτσή Μαρία έκαμε λοαρκασμό για να παίζει τα κουπονάκια της live τζιαι να μεν βουρά στο μπούκκικο της γειτονιάς κάθε 2 ώρες.

5
Μπύρες

Για να μεν σας πει αλκοολικούς ούλλη η γειτονιά σας, ειδικά αν είσαστε που χωρκό, πάτε κάθε μέρα τζιαι πιάνετε λίες μπύρες. Έτσι σιγά σιγά γεμίζει το ψυγείο τζιαι είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις δικές σας ανάγκες!

6
Φουκού

Άκουσαν κάποιοι για κάτι κινητές φουκούες τζιαι επελλάναν να τες γοράσουν. Ο λόγος εν πολλά απλός. Αν σου πει καμιά μέρα η γυναίκα σου πως πρέπει να πάτε κάπου, πιάνεις την φουκού, διπλώνεις την τζιαι όπου σταματήσετε ξεκινάς το κάπνισμα.

7
Εφημερίδες – περιοδικά αφιερώματα στο Euro

Τζιαι επειδή είμαστε τζιαι λίο – πολλά ξερόλες, ή τουλάχιστο έτσι θέλουμε να δείχνουμε, ούλλοι επίαμε τζιαι εγοράσαμε εφημερίδες τζιαι περιοδικά με αφιέρωμα στο Euro, ούτως ώστε την ώρα που θα σου λαλεί ο παρέας σου “Ρε νομίζω ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε τα παραπάνω γκολ στο Euro“, να του απαντάς “Τι λαλείς ρε μαννέ, εν ο Πλατινί που τα έβαλε τζιαι θέμας έβαλε τα ούλλα σε ένα τουρνουά“!

Δες επίσης: Τα 8 must watch του Euro!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending