fbpx

Αυτοί είναι οι λόγοι που οι γυναίκες γίνονται… ποδοσφαιρόφιλες!

Γυναίκα & ποδόσφαιρο = … Για πολλούς σημαίνει καταστροφή ή τούλαχιστον αποτελεί κάποιο είδος αστείου… κυρίως για τους άνδρες.

Λόγω του ότι το άθλημα από πολύ παλιά χαρακτηρίζεται ως ανδρική υπόθεση, οι πλείστοι δεν μπορούν να δεκτούν ότι υπάρχουν γυναίκες ποδοσφαιρόφιλες (και όμως υπάρχουν και το πιστεύω).

PicMonkey Collage

Προσπαθώντας να “δικαιολογήσουν” την ύπαρξη των γυναικών στα γήπεδα, βρήκαν τις πιο κάτω δικαιολογίες:

 

1
Έλεγχος και Ζήλια!

Τι εννοώ με αυτό; Οι πλείστοι πιστεύουν ότι οι γυναίκες πηγαίνουν στο γήπεδο για να ελέγξουν το σύντροφο τους. Είναι γνωστό ότι υπάρχουν γυναίκες που παθαίνουν κρίση στην ιδέα του ότι δεν ξέρουν τι κάνει ο σύντροφος τους. Έτσι νιώθουν και όταν αυτός πηγαίνει γήπεδο. Για να ελέγξουν την κατάσταση, αποφάσισαν να πηγαίνουν μαζί του.

Λάδι στη φωτιά έβαλαν και οι σύντροφοι των ποδοσφαιριστών…

14-hot-brazil-fan-4-hottest-female-fans-2014-world-cup

Τον τελευταίο καιρό βρίσκονται στις κερκίδες και με την ομορφιά τους τραβούν την προσοχή, τόσο των ΜΜΕ, όσο και των “αγνώνφιλάθλων..

2
Συμμετοχή στις ανδρικές συζητήσεις!

Διακαής πόθος των γυναικών… να συμμετέχουν σε συζήτηση για το ποδόσφαιρο! Για να σας δώσω να καταλάβετε, σκεφτείτε μια παρέα με 5 άνδρες, οι οποίοι συζητούν ασταμάτητα για το ποδόσφαιρο… ωραία ως εδώ! Σκεφτείτε όμως το 6ο μέλος της παρέας να είναι μια γυναίκα που δεν κατέχει από ποδόσφαιρο. Εκτός του ότι θα “κοφτάρει” επειδή δεν μπορεί να συμμετέχει και δεν καταλάβει, κόφκει και λλίο φλέβα που τη βαρεμάρα.

Ως γνωστό, καμία γυναίκα δεν δέχεται να έχει διακοσμητικό ρόλο και γι’ αυτό πιστεύουν οι περισσότεροι ότι ενημερώθηκε για το ποδόσφαιρο για να… πετάσσεται στις συζητήσεις των ανδρών! Στην προσπάθεια τους, κάποιες προκαλούν τον εντυπωσιασμό (από τις γνώσεις τους) και άλλες… γέλιο!

3
Girls just wanna have fun!

Εάν φαίνεται περίεργο -σε μερικούς- να βλέπουν μια γυναίκα με τον σύντροφο της στο γήπεδο, τότε δεν έχουν ξαναδεί γυναικοπαρέα.  Κανένας εγκέφαλος δεν μπορεί να χωρέσει ότι μια παρέα γυναικών αποτελούν ποδοσφαιρόφιλο κοινό… και αυτό γιατί;

  • Γιατί αποκλείεται άτομο που του αρέσει το ποδόσφαιρο να βγάζει σε κάθε λεπτό από τα 90 του αγώνα selfie.
  • Γιατί αποκλείεται μια πραγματική οπαδός να φορά “τα καλά της” στο γήπεδο.
  • Γιατί μια πραγματική οπαδός, ποτέ δεν πάει κομμωτήριο πριν τον αγώνα και βαμμένη.
  • Γιατί μια πραγματική οπαδός δεν χασκογελά με τα άσχετα αστεία των φίλων της συνέχεια.

Επειδή μια πραγματική οπαδός, γνωρίζει όλους τους παίκτες μιας ομάδας και όχι μόνο τον πιο όμορφο.

4
“Ανοίει” το μάτι τους…

Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι ωραίοιπολύ ωραίοι όμως! Γενικότερα έχουν το sex-appeal του ποδοσφαιριστή που σε τραβά ρε παιδί μου… Ε λλίο τα post των γυναικών στο Facebook για τον “άντρα της ζωής τους” , λλίο η τσιριλιά όταν μπει στο γήπεδο και λλίο τα “ακατάλληλασχόλια περί κοιλιακών, μπράτσων και tattoo με τις φίλες τους, σε ωθά στο να συμπεράνεις ότι εν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο ακριβώς…

Πάντως για τέτοιες γυναίκες, αγαπημένη στιγμή του αγώνα εν όταν βάζει γκολ ο αγαπημένος τους παίκτης και βγάζει τη φανέλα… Ασθενοφόρο please!

5
Απλά επειδή έτσι!

Μια άλλη πιο απλή δικαιολογία που βρήκαν μερικοί, είναι ότι οι γυναίκες ασχολούνται με το ποδόσφαιρο απλά για να το πουν.. Με λλία λόγια να “δειχτούν” ότι επήαν στους αγώνες… βασικά στα ντέρπυ που έχει action.

Πού το στηρίζουν; Στο αλμπουμ με τις 100 φωτογραφίες πριν, μετά και κατά τη διάρκεια του αγώνα, στην εμφάνιση τους στο γήπεδο μόνο σε σημαντικούς αγώνες (επειδή σε αυτούς πηγαίνει περισσότερος κόσμος) και στις γνώσεις τους που είναι μετρημένες..

Κοριτσάρες, δεν θέλω να θιχτείτε!

football

Όλα τα πιο πάνω είναι με αρκετή δόση χιούμορ. Πιστεύω ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ πραγματικές γυναίκες οπαδοί (θα σας το αποδείξω στο επόμενο μου άρθρο).

Παρόλ’ αυτά, δεν θα αδειάσουν ποτέ τα γήπεδα από τις “γλάστρες” που έχουν τις πιο πάνω προδιαγραφές.

 

Δες επίσης: Να δεις ποδόσφαιρο μαζί με το/τη σύντροφο σου; Ξανασκέψου το!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending