fbpx

Εισιτήρια διαρκείας Νέας Σαλαμίνας: “Εσύ κερδίζεις το παιχνίδι”

Τα εισιτήρια διαρκείας της για την νέα περίοδο έθεσε σε κυκλοφορία η Νέα Σαλαμίνα, καλώντας παράλληλα τους φίλους της να στηρίξουν την νέα προσπάθεια.”Εσύ κερδίζεις το παιχνίδι όπως το κέρδισες αμέτρητες φορές και θα το κερδίσεις και φέτος.” αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των ερυθρολεύκων.

Αυτούσια η ανακοίνωση παρακάτω:

Μετά την ολοκλήρωση της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου είδαμε την ομάδα μας να πετυχαίνει τους στόχους της και να είναι σε θέση να ξεκινήσει από νωρίς τον προγραμματισμό για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Σημαντικός παράγοντας, ίσως ο σημαντικότερος, για την ηρεμία στο εσωτερικό της ομάδας που βοηθά όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα να είναι συγκεντρωμένοι στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι είναι η υγεία που εκπέμπει το σωματείο τα τελευταία χρόνια.

Καταφέραμε να νοικοκυρέψουμε τα οικονομικά μας, όχι να τα επιλύσουμε, αλλά αυτό δε θα γινόταν χωρίς τη σημαντική συνδρομή των οπαδών και φίλων της ομάδας. Όπως τονίστηκε επανειλημμένα μοναδικός οικονομικός αιμοδότης μας είναι ο μεγάλος μας κόσμος και σε αυτόν μάθαμε να στηριζόμαστε από την ίδρυση μας μέχρι και σήμερα.

Θεωρούμε πως το Διοικητικό Συμβούλιο απέδειξε ότι και θέλει και μπορεί να κάνει ορθολογική χρήση των χρημάτων που εισρέουν στα ταμεία και σε καμία περίπτωση δεν προχωρά σε βεβιασμένες κινήσεις και σπατάλες.

Για αυτό το λόγο καλούμε όλους τους φίλους και οπαδούς της ομάδας να προχωρήσουν σε ανανέωση ή έκδοση των καρτών διαρκείας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017.

Ανανεώνοντας ή εκδίδοντας κάρτα διαρκείας βοηθούμε την ομάδα να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της αλλά και να προχωρήσει απρόσκοπτα στην ολοκλήρωση του προγραμματισμού που είναι σε εξέλιξη εδώ και 1,5 μήνα.

Εξάλλου φίλε και οπαδέ της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου «ΕΣΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ» και χωρίς εσένα η ΙΔΕΑ που ονομάζεται ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΣ Αμμοχώστου δε θα υπήρχε. «ΕΣΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ» όπως το κέρδισες αμέτρητες φορές και θα το κερδίσεις και φέτος.

ΕΣΥ_ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ_ΤΟ_ΠΑΙΧΝΙΔΙ_201605250002011 1

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending