fbpx

Όταν οι ομάδες του Euro δανείζονται ιδέες από τους Queen! (video)

Ξεκινάμε από το βασικό άμα μιλάμε για σλόγκανς. Ποιο είναι αυτό; Οτι γενικά δεν υπάρχει κάτι το πρωτότυπο. Κάτι τέτοιο ισχύει και με τα σλόγκανς των ομάδων του Euro αφού τα περισσότερα είναι εμπνευσμένα από κλισέ ατάκες!

Υπάρχουν όμως και 5 ομάδες (που τις αγαπάμε λίγο παραπάνω) επειδή στήριξαν την ατάκα που θα υπάρχει γραμμένη πάνω στα λεωφορεία τους σε ένα θρύλο της ροκ, τον Freddie Mercury.

Πριν, λοιπόν, περήφανα σας παρουσιάσουμε τα 5 αυτά σλόγκαν, δείτε και απολαύστε το παρακάτω κομμάτι.

Αφού, λοιπόν, απολαύσαμε το “One Vision” των Queen, να ρίξουμε και μια ματιά στο ποδοσφαιρικό κομμάτι.

Ισπανία – “Un color, una pasión. Somos la Roja” που μεταφράζεται σε “Ένα χρώμα, ένα πάθος. Είμαστε η λα Ρόχα”. Τι έλεγε το τραγούδι; “Ένα όραμα”; Ενδιαφέρον! Πάμε και παρακάτω!

Σλοβακία – “Jeden národ, jedno srdce, jeden sen!”Μετάφραση: “Ένα έθνος, μια καρδιά, ένα όνειρο”. Αρχίσατε να πιάνετε το νόημα, έτσι;

Αγγλία – “One team, one dream” ή “Μια ομάδα, ένα όνειρο”. Αυτοί δικαιολογούνται. Στην Αγγλία ήταν οι Queen, να μην τους κλέψουμε λίγο;

Τσεχία – “Jeden tým = Jeden cíl!” που στα ελληνικά σημαίνει “Μια ομάδα, ένας στόχος!”. Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σου λέει, είδωλο ο Mercury, ας εμπνευστούμε λίγο από αυτόν!Τσέχοι πονηρούληδες, δυστυχώς έτσι σκέφτηκαν και άλλοι!

Βέλγιο – “1 Team – 1 Ambitie” που σημαίνει “Μια ομάδα, μια φιλοδοξία”. Ακριβώς! Και ένα όνειρο, μια οφθαλμαπάτη, ένα χάμπουργκερ και μια πατάτες!

Ίσως στο επόμενο Euro θα μπορούσαν να δανειστούν ιδέες και από το “Οne” των μέγιστων U2! Τυχερούληδες, δουλεύουμε για σας, αφού!

Πέρα από την πλάκα, όμως, κορυφαίο σλόγκαν, για τον γράφων, είναι αυτό της Ρωσίας: “Ένας για όλους και όλοι για έναν!”. Γαλλία σου λένε, να μην δανειστούμε την φράση από τους 3 σωματοφύλακες; Οέο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending