fbpx

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το Euro! (videos)

Αν είναι να πάει έτσι όλο το Euro, θέλουμε κι άλλο και γρήγορα! Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με φάσεις μπροστά και από τις 2 εστίες, πάθος και σασπένς, η Γαλλία λύγισε την αντίσταση της Ρουμανίας στο 89′ (2-1)! Ήρωας για τους γηπεδούχους ο Ντιμίτρι Παγέτ που με φωτοβολίδα χάρισε το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του Ντεσάμπ.

Με τεράστια ευκαιρία για τη Ρουμανία ξεκίνησε το παιχνίδι όταν ο Λορίς νίκησε από απόσταση εκατοστών των Στάντσιου μόλις στο 4′. Οι Γάλλοι απάντησαν με δοκάρι του Γκριζμάν σε ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς τέρματα, με την Γαλλία να διατηρεί τον έλεγχο, όμως, του παιχνιδιού και την Ρουμανία να αμύνεται με αξιοθαύμαστο τρόπο.

Όπως ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο, έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο, με ευκαιρία για την Ρουμανία, με τον Στάντσιου και πάλι να μην μπορεί να πλασάρει σωστά. Στο 57′, οι Γάλλοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Ολιβιέ Ζιρού με τον περισσότερο κόσμο να πιστεύει πως κάπου εδώ η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Λογάριασαν χωρίς τους πολύ καλούς Ρουμάνους που ισοφάρισαν με ένα αμφιλεγόμενο πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μπογκτάν Στάντσιου στο 65′.

Στη συνέχεια, ήταν εμφανές πως οι τρικολόρ επηρεάστηκαν από την ισοφάριση και δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες παρά τις αλλαγές του Ντεσάμπ, με την ομάδα του Άνχελ Ιορτανέσκου να κρατά, μάλλον άνετα, την ισοπαλία.

Όλα αυτά μέχρι το 89′ όταν ο κορυφαίος του αγώνα, Ντιμίτρι Παγέτ, πήρε το όπλο του και με μια φωτοβολίδα με το αριστερό, λίγο έξω από την περιοχή νίκησε τον Ταταρουσάνου για το 2-1, ξεσπώντας σε λυγμούς, κατασυγκινημένος, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα όταν έγινε αλλαγή.

Έτσι, η Γαλλία ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς τη διοργάνωση, η Ρουμανία έδειξε να είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα, ικανή να κάνει τη ζημιά στον όμιλο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending