fbpx

Τεράστιο τρίποντο η Ιταλία, στο παρά κάτι η Ισπανία! (videos)

Με ακόμα 3 αγώνες συνεχίστηκε χτες το Euro της Γαλλίας.

Spain – Czech Republic 1-0

Ένα τέρμα του Gerard Pique, 3 λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού με την Τσεχία, έδωσε την νίκη στην Ισπανία. Επιθετικός μονόλογος της ομάδας του Del Bosque το ματς χωρίς τις πολλές μεγάλες φάσεις αλλά με τους φούριος ρόχας να δείχνουν ικανοί ανά πάσα στιγμή για το τέρμα. Έτσι έκαναν ιδανική πρεμιέρα στον όμιλο και μαζί με την Κροατία έχουν προβάδισμα πρόκρισης. 

Republic of Ireland – Sweden 1-1

Ένα παιχνίδι που μάλλον δεν θα θυμόμαστε για πάρα πολύ καιρό. Οι Ιρλανδοί ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο έχοντας και δοκάρι και κατάφεραν να σκοράρουν με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Σκόρερ ο Wes Hoolahan στο 48′. Από ‘κει και πέρα, η Σουηδία πήρε τα ηνία και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 71’ με αυτογκόλ του Ciaran Clark μετά από μπαλιά του Ιμπραίμοβιτς από αριστερά. Το τελικό 1-1 δεν βολεύει καμιά από τις 2 ομάδες στην προσπάθεια που κάνουν.

Belgium – Italy 0-2

Αυτοί οι Ιταλοί! Εκεί που τους έχουν όλοι ξεγραμμένους κάνουν το θαύμα τους! Απέναντι στο Βέλγιο θεωρούνταν το αουτσαίντερ κατάφεραν όμως να πάρουν σημαντικότατη νίκη, μισή πρόκριση, με 0-2. Προηγήθηκαν κόντρα στη ροή του παιχνιδιού στο 32′ με τον Emanuele Giaccherini για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα ο Graziano Pelle στις καθυστερήσεις. Προβληματική εικόνα έβγαλαν οι “κόκκινοι διάβολοι” τόσο σε άμυνα όσο σε επίθεση.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending