fbpx

Brains Eden: Φεστιβάλ ηλεκτρονικών παιχνιδιών που ανοίγει πόρτες καριέρας!

Στις 26 με 29 Ιουνίου θα διεξαχθεί το ετήσιο φεστιβάλ ηλεκτρονικών παιχνιδιών Brains Eden 2016. Θεωρείται το κορυφαίο φεστιβάλ ηλεκτρονικών παιχνιδιών στο Ηνωμένο Βασίλειο και ένα απο τα σημαντικότερα στην Ευρώπη.

To φεστιβάλ αυτό αποτελεί το κορυφαίο φεστιβάλ ηλεκτρονικών παιχνιδιών στην Αγγλία και θα διεξαχθεί στο πανεπιστήμιο του Anglia Ruskin στο Cambridge. Στο φετιβάλ αυτό λαμβάνουν μέρος ομάδες φοιτητών απο διάφορα πανεπιστήμια με σκοπό να παρουσιάσουν τα δημιουργήματα τους και συνάμα τις δεξιότητες τους στο τομέα των ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Ωστόσο, αυτό που κάνει ιδιαίτερο το φεστιβάλ είναι πως αποτελεί χώρο δικτύωσης των φοιτητών με μεγάλες εταιρείες όπως η PlayStation, ARM, Jagex κ.ά. καθώς οι οργανισμοί αυτοί δεν παρακολουθούν μόνο τα έργα των φοιτητών, αλλά αναζητούν και τα ανερχόμενα μυαλά στο τομέα των ηλεκτρονικών παιχνιδιών.

smdan-moody-southampton-solent-student-and-winner-of-arm-internshipΤην ίδια στιγμή το φεστιβάλ δίνει κίνητρο στους φοιτητές για να κατασκευάσουν καινοτόμα και καινούρια παιχνίδια. Οι ομάδες αυτές συμμετέχουν σε διάφορους διαγωνισμούς με έπαθλα που ανοίγουν καριέρες όπως για παράδειγμα πρακτική άσκηση σε μια μεγάλη εταιρεία ή ακόμη και μια μελλοντική θέση πλήρης απασχόλησης σε ένα οργανισμό.

Την προηγούμενη χρονιά δόθηκαν συνολικά 30 θέσεις. Στην πιο κάτω φωτογραφία παρουσιάζονται κάποιοι από τους περσινους νικητές.

Capture

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος το ενδιαφέρον για συμμετοχή στο φεστιβάλ όχι μόνο προσέλκυσε φοιτητές από πολλά πανεπιστήμια της Ευρώπης, αλλά απέσπασε και πάρα πολλές αιτήσεις, κάτι που δείχνει την αξία του φεστιβάλ αυτού.

Η Kate Drewiitt, πρόεδρος Καινοτομίας στο Πανεπιστήμιο του Anglia Ruskin δήλωσε πως «είναι τιμή να διοργανώνεται για 8η φορά αυτό το υπέροχο φεστιβάλ στο πανεπιστήμιο, ειδικά εάν λάβουμε υπόψη πως η περιοχή του Cambridge φημίζεται για την καινοτομία και δημιουργικότητα στα ηλεκτρονικά παιχνίδια».

Φέτος, οι εταιρείες έχουν πολλές προσδοκίες, και οι φοιτητές είναι αρκετά αισιόδοξοι και έτοιμοι να αποδείξουν την αξία τους. Έτσι, συμπεραίνουμε πως το φεστιβάλ δεν είναι μια απλή γιορτή, αλλά μια ευκαιρία για να αποκτήσει ο καθε φοιτητής εμπειρίες, και μια σπουδαία καριέρα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ μπείτε εδώ: Brains Eden

Σχετικά με το πανεπιστήμιο του Anglia Ruskin, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αντιπρόσωπο του στην Κύπρο Global Educational Services στο τηλ. 22 780250

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending