fbpx

Μεγάλη μέρα για το βρετανικό ποδόσφαιρο, αποχαιρετά η Ουκρανία! (videos)

Με άλλους 3 αγώνες σε Β’ και Γ’ όμιλο συνεχίστηκε χτες το Euro. Την παρθενική της νίκη στη διοργάνωση πανηγυρίζει η Βόρειος Ιρλανδία, πολύ μεγάλης σημασίας νίκη για την Αγγλία με τη βοήθεια του πάγκου της, ενώ ξεκαθάρισε λίγο-πολύ η κατάσταση στον τρίτο όμιλο!

England – Wales 2-1

Στο πρώτο, χρονικά, παιχνίδι της μέρας η Αγγλία είχε την απάντηση στην γκολάρα για higlights του Gareth Bale στο 42′ και με 2 τέρματα από τους Jamie Vardy στο 56′ και του Daniel Sturridge στο 92′ πήρε αυτό που δικαιούταν (και) από την πρώτη αγωνιστική. Στο δεύτερο ημίχρονο πέρασαν στο γήπεδο οι σκόρερ των λιονταριών δικαιώνοντας τον Roy Hodgson που είδε την ομάδα του στο Α’ ημίχρονο να μην μπορεί να απειλήσει την, πολύ καλή και πάλι, Ουαλία. Πλέον, τα λιοντάρια με την πρώτη τους νίκη στο Euro έφτασαν στους 4 βαθμούς και έκαναν σημαντικότατο βήμα πρόκρισης. Στους 3 παραμένει η παρέα του Bale που θα παίξει την πρόκριση της στην τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Ρωσία.

Ukraine – Northern Ireland 0-2

Μέρα που θα την θυμούνται για πάντα ήταν η χτεσινή για τους Βορειο-ιρλανδούς! Στο δεύτερο τους, μόλις, παιχνίδι σε μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση πέτυχαν την πρώτη τους νίκη με θύμα την Ουκρανία! Η ομάδα του O’ Neil παίζοντας πανέξυπνα κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο κατέβαλε τους Ουκρανούς (που ετοιμάζουν βαλίτσες για Κίεβο) με 0-2 χάρη σε τέρματα του Gareth Mcauley στο 49′ και του Niall McGinn στην τελευταία φάση του παιχνιδιού. Πλέον, οι Βορειο-ιρλανδοί έχουν πιθανότητες για να περάσουν και στην επόμενη φάση ενώ απογοητευτικοι ήταν οι γαλαζοκίτρινοι. Αξιοσημείωτο το γεγονός πως το παιχνίδι διακόπηκε για λίγα λεπτά εξαιτίας χαλαζόπτωσης!

Germany – Poland 0-0

Σε ένα, μάλλον, κακό παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες για γκολ και μπόλικη τακτική, Γερμανία και Πολωνία συμβιβάστηκαν στην πρώτη άγονη ισοπαλία του τουρνουά, αποτέλεσμα που δεν “χάλασε” καμία εκ των 2 αφού ουσιαστικά βρίσκονται με το 1,5 πόδι στην επόμενη φάση. Συγκατοικούν στην 1η θέση του Γ’ ομίλου με 4 βαθμούς και μένει να ξεκαθαρίσει ποια θέση θα πάρει η κάθε ομάδα.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending