fbpx

2×2 και στους 16 Ισπανία, Ιταλία, ιδανικός αυτόχειρας η Κροατία! (videos)

Άλλα 3 παιχνίδια περιελάμβανε το χτεσινό πρόγραμμα του Euro στα γήπεδα της Γαλλίας με την κατάσταση στους ομίλους να αρχίσουν σιγά-σιγά να ξεκαθαρίζουν. Ιταλία και Ισπανία ακολουθούν την Γαλλία στους 16 ενώ αυτοκτόνησε η Κροατία απέναντι στη Τσεχία.

Italy – Sweden 1-0

Μια άριστη, και πάλι, στημένη Ιταλία κατέβαλε την Σουηδία χάρη σε ένα τέρμα του Eder στο 88′ (προειδοποίησε στο 80′ με δοκάρι του Παρόλο) και εξασφάλισε θέση στην επόμενη φάση. Χωρίς πολλές φάσεις το ματς με τους ατζούρι, κατ’ εξοχήν ομάδα Αντόνιο Κόντε, να προσέχουν περισσότερο τα νώτα τους και να χτυπούν μπροστά σαν κόμπρες. Προσπάθησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και οι συμπαίκτες τους χωρίς αποτέλεσμα και τα πράγματα στην υπόθεση πρόκριση δυσκολεύουν πάρα πολύ.

Czech Republic – Croatia 2-2

Έβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της η Κροατία! Στο πλέον ενδιαφέρον ματς της μέρας και το πρώτο του Euro που σημειώθηκαν πάνω από 3 τέρματα, οι Κροάτες προηγήθηκαν με 0-2 με τέρματα των Perisic στο 37′ και Rakitic στο 59′ και κάπου εκεί νόμισαν πως τέλειωσε το παιχνίδι. Για κακή τους τύχη όμως, η Τσεχία αλλά και οι οπαδοί της Κροατίας βάλθηκαν να τους διαψεύσουν! Αρχικά, οι Τσέχοι μείωσαν στο 76 με τον Skoda ενώ στο 85′ περίπου μερίδα οπαδών της Hrvatska αποφάσισε, βλακωδώς, να ρίξει κροτίδες και φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο προκαλώντας προσωρινή διακοπή στο παιχνίδι. Κίνηση που προκάλεσε απορία ακόμα και στους ποδοσφαιριστές της Κροατίας. Την διακοπή εκμεταλλεύτηκαν οι Τσέχοι που κέρδισαν πέναλτι στο 89′ και ισοφάρισαν με τον Necid μπαίνοντας έτσι στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Spain – Turkey 3-0

Από την στιγμή που στο 37′ το σκορ ήταν 2-0 (Morata 34′, Nolito 37′) για την Ισπανία το παιχνίδι εξελίχθηκε σε υγιεινό περίπατο για την Ισπανία. Όταν μάλιστα στο 48′ ο Morata με το δεύτερο του προσωπικό τέρμα έκανε τα τέρματα των φούριος ρόχας τρία, τα υπόλοιπα 42 λεπτά του παιχνιδιού εξελίχθηκαν σε τυπική διαδικασία. Από την μία, οι Ισπανοί να κάνουν, δικαίως, συντήρηση δυνάμεων αφού είχαν εξασφαλισμένη νίκη και πρόκριση ενώ οι απογοητευτικοί Τούρκοι προσπαθούσαν μεν, δεν μπορούσαν να απειλήσουν δε και γνώρισαν δεύτερη συνεχόμενη ήττα.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending