fbpx

2 σπουδαίες μεταγραφές για το τριφύλλι! (videos)

Με το Euro και το Copa America σε πλήρη εξέλιξη, τα μεταγραφικά ζητήματα, αναμφίβολα, περνούν σε δεύτερη μοίρα. Εξάλλου, μέχρι και τα μέσα της περασμένης βδομάδας δεν προέκυψε κανένα “μπαμ” όπως συνηθίζουμε να ονομάζουμε μεγάλες μεταγραφές.

Όλα αυτά, μέχρι που η Ομόνοια αποφάσισε να “ζεστάνει” το παζάρι με 2 σπουδαίες, για τα δεδομένα της Κύπρου. μεταγραφές. Matt Derbyshire και Cleyton Silva με επιτυχημένο πέρασμα από τα ελληνικά γήπεδα θα αγωνίζονται του χρόνου με το τριφύλλι με το στήθος και εμείς σας τους συστήνουμε!

Matt Derbyshire

Γεννημένος τον Απρίλη του 1986, ο Άγγλος φορ έγινε γνωστός στο κυπριακό κοινό μέσω της επιτυχημένης του παρουσίας στον Ολυμπιακό Πειραιώς  την διετία 2009-2011 που σε συνολικά 21 συμμετοχές πέτυχε 11 τέρματα. Άρχισε να χτίζει το όνομα του στην Blackburn όπου και έμεινε για μια εξαετία συνολικά (2003-2009) ενώ σε αυτό το διάστημα αγωνίστηκε ως δανεικός στην Plymouth και την Wrexham πριν καταλήξει στους ερυθρόλευκους του Πειραιά. Φεύγοντας από τον Ολυμπιακό, ο Derbyshire επέστρεψε στην πατρίδα του και στην Nottingham Forest ενώ την τελευταία διετία (2014-2016) αγωνιζόταν στην Rotherham United, ομάδα της Championship. Στα 30 του, λοιπόν, ο Άγγλος επιθετικός κατηφορίζει στην Κύπρο και στους πράσινους της Λευκωσίας για να κάνει αυτό που ξέρει καλά: Να σκοράρει!

Cleyton Silva

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής που μάθαμε καλά μέσω της παρουσία του στα ελληνικά γήπεδα κυρίως με την φανέλα του Παναθηναϊκού όταν και τέθηκε αντιμέτωπος με την Ανόρθωση στους ομίλους του Champions League την περίοδο 2008-09 είναι ο Cleyton Silva. Ο Βραζιλιάνος με ελληνικό διαβατήριο μέσος ήρθε στην Ελλάδα το 2002 για τον Μεσσηνιακό. Το 2004 μεταγράφηκε στον Απόλλωνα Καλαμαρίας όπου και άρχισε να φτιάχνει το όνομα του ως ένα πολύ καλό δεκάρι. Κεντρίζει το ενδιαφέρον της Λάρισας που τον κάνει δικό της το 2006. Στον κάμπο μένει για μια διετία, πριν καταλήξει στον Παναθηναϊκό το 2008.

Το 2010 πάει δανεικός στην Metalurg Donetsk πριν φύγει οριστικά από το τριφύλλι της Αθήνας το 2012. Νέος προορισμός η Τουρκία και η Kayserispor από την οποία θα φύγει μετά από μια διετία (2014) για την Dynamo Zagreb. Στην Κροατία δεν καταφέρνει να “πιάσει” και επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Skoda Ξάνθη όπου και αναγεννάτε. Κάνει πολύ καλά παιχνίδια και σε 25 αγώνες σκοράρει 10 φορές προσελκύοντας το ενδιαφέρον των Τούρκων και συγκεκριμένα της Elazigspor ενώ την περίοδο που μας πέρασε αγωνιζόταν στην Gotzepe, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Τουρκίας.

Πλέον, μετά από 4 χρόνια ξαναφοράει τριφύλλι στο στήθος, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Ομόνοιας με τους τριφυλλοφόρους να ελπίζουν ο Cleyton να ξαναβρίσκει τον καλό του εαυτό γεμίζοντας έτσι το κενό που αφήνει η αποχώρηση του Nuno Asis. Αν τα καταφέρει, μόνο ο χρόνος θα το δείξει!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending